Gamereactor Sverige. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Hydras hälsning

Hej.

Citat
____

I den här tråden postar roliga filmklipp där folk gör bort sig och skadar sig.
-Dragonforce

____

Hej jag har aldrig varit mycket för det här med snygga spel, grafiken spelar liksom ingen roll för mig, Tills nu. Eller rättare sagt föra året då jag fick min xbox 360 i julklapp, sedan dess har jag nästan bara brytt mig om grafiken.
-dabbio

____

Hönken:
"Citerar Janis_Joplin:
jag lämnar denna ruttna Community för gått."

Varför har du markerat "gått"?

Nixxer:
För att det är felstavat. Det ska vara "för gott".

Hönken:
http://lexin2.nada.kth.se/sve-sve.html
Inte enligt internetordboken.


____

Nu vet jag hur barnen i Afrika känner sig, jag har inte nog med pengar för att köpa prototype
Pajman

____

I samma ordbok står det på negress: "Se neger, fast hona"
-marcel

____

Instrument:Bongotrummor, ormflöjt, banjo, slöja, trämikrofon, dans skor.
-Andy11

____

Är det någon som vet när Resident Evil Afrika demot släpps?
-Dance With me

____

+ Bra låtar
- kunde funnits lite bättre låtar

-Little Jontay

____

Citerar kim99:
Jag då?

Citerar luddeking:
Du är också cool, helt klart.
Meh how about mee?

Citerar kim99:
Du är cool.


(Watch out for the circle jerk)

____

Mormor: "Vill du ta tempen i munnen?"

Jag: "Ja, tack"

Mormor: *stoppar in den i min mun"

Mormor : "Jag brukar ta den i rumpan"

-360-mannen

____

Har aldrig använt ordet patetiskt för då låter man som en mobbad nörd som tar ut sina aggressioner mot omvärlden på internet som Brute
-Gold

____

skönaste skitet
I denna tråd så tänkte jag att vi skulle diskutera/berätta om sikten i krigs o action spel.

-gamemaster3

____

VARFÖR ÖPPNA EN TRÅD, OM INTE SPELET ÄNS HAR KOMMIT UT ÄN?
-Roman Bellic

____

Det negativa med Rock Band 2 är varför tar Harmonix några låtar från World Tour till Deras nedladdning
-GAB Chris 113

____

Alla gör väl sitt bästa, och orkar man inte göra sitt bästa så tyder det bara på att man har flickvän eller ngt annat "viktigt".
-APELSINJOSeF

____

luddeking:
Frälsaren skrev hela 18446744073709551613 nya gästboksinlägg i min bok, det såg jag när jag loggade in.

Sandbergjanzoninen:
Det var bara en bugg

luddeking:
Var det?

Bra att det var en bugg, för om man slösar tid på att skriva så många spaminlägg, då har man ju verkligen inget liv.


____

Okej...Fanboys är alltid jobbiga, men om man är fanboy för Wii är man bara dum.
-Andolini

____

jag är vad jesus aldrig blev, han återuppstog aldrig en tredje gång
-Pajman 1337

____

Jag tycker att Mario 64 är så kallat "overrated" (tycker överskattad inte är riktigt rätt ord) men det gör prakitiskt taget ingen annan.
Snoopy94

____

USA är bättre än Sverige på alla sätt
-Siegfried

____

Jag har dock inte sett Brute alls för ofta, men känner ändå till honom väl. korkade inlägg i allmänhet, jag måste säga att man kan skriva lite knäppa inlägg. För att märkas och för att få upp stämningen. (Idiotiska) behöver inte vara aggressivt framkallande.
-Ironfist00

____

Du är dock rent hypotetiskt kaxig mot alla som inte skriver det du tycker om
-Ironfist00

____

En natt i mitt hem kändes de skönt tills en man dyker upp och stoppar tiden på klockan och andra var stilla utom jag. Han drog fram en kofot och slog ihjäl mig 3 gånger i magen och i benen men inte huvudet. Han slog ofta ihjäl mig. En dag så kom han.
-darth_sidious23 har drömt en mardröm

____

man måste sikta om man ska skjuta och skärmen är skit dålig.
killermm kritiserar RE5

____

Men men. . . Släpp ett FIFA 14 med kvinnliga spelare, där allt går hälften så snabbt, och där mot och medspelarna saknar AI och bara drar en tåfjutt 25m framåt.
Korre

____

Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrivet av: dbmmm
  2015-10-24 23:41
  Någon har säkert länkat den här innan. men såg den här och tänkte den skulle passa.
  http://www.webhallen.com/se-sv/lek_och_gadgets/223181-world_o
  f_nintendo_action_figure-metroid?nosto=nosto_mini_recommendati
  ons_2

   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2013-05-29 16:57
  Aha. Blev nästan lite lycklig där.
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2013-05-28 18:37
  Hydra lade till Fire Emblem: Awakening, Professor Layton vs. Ace Attorney och Shin Megami Tensei 4 i sin spelsamling

  Hm?!
   
 • Skrivet av: Zaito
  2013-01-17 21:28
  Bättre försent än aldrig, men jag ursäktar att jag helt glömde bort att svara på ditt inlägg fram tills jag såg det nyss!

  Forumet verkar inte ligga bakom sin spärr längre, så nu ska det gå att läsa Aoi-uppdateringen. Whee! Jag antar att du redan är märkt det dock. Jag vet inte hur länge den har varit läslig, då jag inte märker av spärren i och med at jag har ett konto på forumet.

  Intryck ifrån uppdateringen: Spoiler:Inte en jätteintressant uppdatering, men ibland är det roligt att bara se karaktärerna flamsa runt. Det ger en lite behövlig kontrast mot mördandet, och det passar bra in i spelet. Aoi är rätt rolig, om än lite enkelspårig med sina munkar. (Samt naiv och något fanserviceig).

  Det är bra att du inte är så hård med spoilers! Innan den andra LP:n började så kände jag redan till de flesta karaktärerna och deras förmågor, samt vem som blir det första offret. Det var lite retligt, men ingenting som förstörde min upplevelse. Jag vet fortfarande inte varför eller hur det första mordet sker, så på sätt och vis så gjorde det mig mer nyfiken på att läsa vidare för att få svaret. Även om spoilers vanligtvis förstör mer än vad de ger, så kan de även få mig att bli mer intresserad av att läsa vidare.

  Jag var också förvånad när jag hörde att Orenroren's modersmål varken var Japanska eller Engelska. Att kunna tre språk orelaterade är imponerande, och speciellt när man kan det bra nog för att översätta ett komplext spel.

  Det är roligt att du har köpt spelet! Jag själv äger inte något PSP (vilket jag kanske borde ändra på). Dock så har jag spelat igenom prologen i Android-porten av Dangan Ronpa, som är gratis. (Bara prologen är gratis)

  Angående gissningarna i den första LP:n... Jag tror nästan att några där kände till spelets handling, men maskades sina spoiler-kommentarer som spekulation. Jag har såklart ingenting att backa upp det med, förutom att några gissningar var rätt detaljerade, baserades inte på mycket, och visade sig vara sanna om jag inte minns fel.

  En annan förklaring är att det helt enkelt var så många personer som gissade på alla möjliga och omöjliga teorier att något helt enkelt var tvuget att vara sant. Teorier som inte är baserade på något är förbjudna i DR2-tråden eftersom att det blev för mycket meningslösa/innehållslösa inlägg. Vilket är varför jag inte läser DR2-tråden alls, utan håller mig till denna twitter. Så jag tror nog att du gör ett bra val i att inte läsa tråden, även om det har varit några intressanta diskussioner då och då. (Första-intryck reaktioner direkt efter en uppdatering gillar jag dock).

  I övrigt så kan jag säga att SA ofta är roligt och intressant, och kan vara värt de 10$ som ett konto kostar. Ibland är blir det lite för circlejerkigt och trångsynt, så om man har låg tolerans för sådant så kanske man inte borde ha ett konto där. Om man inte vill skriva inlägg så klarar man sig dock bra utan ett konto.
   
 • Skrivet av: Zaito
  2013-01-05 21:00
  Jag har några saker att säga om Dangan Ronpa.

  1. Aoi's kvarvarande Free-time events har blivit översatta nyligen.

  2. Slowbeef (moderator för Let's Play-forumet) och Orenronen(Översättare av Dangan Ronpa) har en pratstund i en podcast om spelet. Den är lång men har några intressanta stunder, även om den i början riktar sig lite till de som är insatta i kulturen på forumet där LPn postas. Avslöjar namnet och Super-förmågan på några DR2-karaktärer, samt lite om det spelets setting. Så om du är stenhård med spoilers så kanske du inte borde lyssna, annars så kan jag rekomendera den.

  I övrigt så kan jag säga att Dangan Ronpa 2 är bra hittils (prologen är nästan över), men att du gör ett bra val som väljer att vänta tills du kan läsa hela på en gång.
   
 • Skrivet av: Strife
  2012-12-13 17:16
  Sen när har du haft PS Vita?
   
 • Skrivet av: Oxenstierna
  2012-10-18 11:29
  Ja, du brukar alltid föra logiska och bra resonemang så jag är övertygad om att du var så objektiv du bara kunde i politik-tråden.

  Och det glädjer mig att det inte bara är jag som genomskådat Scalpz. En slags bekräftelse på att jag inte är helt fel ute.
   
 • Skrivet av: Oxenstierna
  2012-10-17 23:50
  Tack för stödet i politik-tråden.

  Har lärt mig en läxa; inte diskutera med rättshaverister (som ljuger!). Den här Scalpz är verkligen något utöver det vanliga.
   
 • Skrivet av: Alice_91
  2012-07-07 03:33
  "Jag skämtade givetvis med dig."

  Förstod det. Däremot har du rätt, nästa gång jag lägger upp något som jag har gjort på 10 minuter, då ska du veta att då jävlar! Då ska det var 10 gånger bättre!
   
 • Skrivet av: Oxenstierna
  2012-06-20 22:08
  Jepp, var tvungen att kolla det.

  Jag stör mig absolut inte på din notis, tvärtom. Jag har haft fel i flera år så är glad att jag från och med idag kommer att uttrycka mig korrekt.
   
 • Skrivet av: Oxenstierna
  2012-06-20 21:04
  Du hade rätt, det heter I beg to differ. Ska använda det from. nu i din ära.
   
 • Skrivet av: Josephus Flavius
  2011-12-23 00:43
  <3
   
 • Skrivet av: X Lu Bu X
  2011-12-15 10:18
  sant sant =) Efter att du blivit rank B börjar det dock ta emot lite grann. vet inte hur det är efter det då jag aldrig kommit högre
   
 • Skrivet av: X Lu Bu X
  2011-12-14 17:51
  Allright vilken rank har du i sikte då tror du?
   
 • Skrivet av: X Lu Bu X
  2011-12-13 08:55
  la till dig som vän på xbl nu =) om du vill slåss någon gång
   
 • Skrivet av: Josephus Flavius
  2011-11-11 22:07
  Kan du länka till pedofilgrejen på facebook?
   
 • Skrivet av: n00b-gamer
  2011-11-10 22:16
  In på MAL med dig. Har skrivit intryck om Persona 4.
   
 • Skrivet av: Strife
  2011-09-14 00:38
   
 • Skrivet av: hebbe94
  2011-08-08 22:28
  Nu vill jag se Hydra maxa Trials HD ;)
   
 • Skrivet av: Valerin
  2011-07-27 13:31
  Jag förstår vad du menar och du har helt rätt i att det är underförstått att man menar det på ett annat sätt då det inte finns något ord att ersätta det med. Kanske är jag för petig när jag klagar på användandet av ordet.

  Märks tydligt att du också förstår vad jag menar, måste säga att jag är glad över diskussionens utkomst. Tror vi sätter stopp på den här, va?
   
 • Skrivet av: Valerin
  2011-07-25 23:26
  Men det är väl precis det det inte betyder? Ordet har ju bara en betydelse och oavsett hur vi använder det så betyder det ju därmed bara en sak; Att andra sätter för högt värde på någonting.

  Visserligen känner jag inte till något ord att ersätta uttrycket med, men om vi helt plötsligt ska ha egna tolkningar av ord så blir ju allt pannkaka.
   
 • Skrivet av: Valerin
  2011-07-25 12:37
  Jag har velat däremellan ett bra tag men känner att jag lutar åt att ordet saknar värde.

  "Jag tycker att detta spel är överskattat."

  Betyder ju:

  "Jag tycker att du/ni ser ett för högt värde i det här spelet."

  Alltså, jag kan förstå folk när de använder ordet för att beskriva sitt eget tycke om ett spel. Men med uttrycket ger man sig ju på andras tycke istället och därför känns det meningslöst. Om de gillar helt andra sorters spel än du gör, vilket ofta kan vara fallet, finns det ju ingen poäng med ovanstående mening. De ser ju ett högre värde för att de har kul med spelet. Ska folk inte spela det de tycker är kul? Måste folk ha förklaringar till varför spel underhåller dem? Givetvis inte.
   
 • Skrivet av: Valerin
  2011-07-24 13:00
  Som jag förstår det är "överskatta" ett väldigt meningslöst uttryck då man menar på att andra ser ett för högt värde i någonting, samtidigt som man borde förstå att alla har en egen smak. Förstår man sistnämnda borde man inte klaga på att andra ser någonting man själv inte ser eller har kul med någonting man själv inte har.
   
 • Skrivet av: I
  2011-06-30 23:35
  Okej, men TF2 är verkligen kul och dessutom gratis, så testa det!
   
 • Skrivet av: I
  2011-06-30 11:38
  Hej! Brukar du spela TF2? Jag såg i alla fall någon när jag spelade som hade samma avatar (bredvid namnet i poängtabellen) som du, så jag var bara lite nyfiken på om det var du jag spelade med.