Gamereactor Sverige. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Imperial scouts hälsning

Hej och välkomna till mitt lilla krypin. Jag är en 23-årig snubbe som gillar att sitta inne framför datorn eller framför teven och spela. Brukar oftast spela på både Playstation 3 och Playstation 4, men har långsamt börja komma in på PC-fronten.

Här på Gamereactor så är jag relativt aktiv och kommenterar nyheter, bloggar och recensioner nästan varje dag. Själv så brukar jag blogga då och då när jag känner för det, eller om jag har något viktigt som jag måste dela med mig.

Har en stor passion för att skriva, och när jag inte skriver om vad som händer i vardagen så skriver jag på en berättelse som jag kallar för "Väktarna". Förhoppningsvis så blir det i framtiden en trilogi som släpps i bokform, men vägen dit är lång.

Spelar nästintill varje dag i veckan. Gillar olika typer av spel, men spelar oftast action/FPS-spel. Har dock intresse över andra genrer, som plattform, rollspel, racing, flygspel och strategi.

Youtube: LokaCola

Twitter: LokaCola

Fanfiction.net: LokaCola

Facebook: Om du letar riktigt noga så kanske du kan hitta mig...

Skype: LokaCola

Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrivet av: Mandelkubb
  2022-02-22 12:56
  jag blir attackerad av illyrien i personliga meddelanden, han säger att jag är en värdelös individ och mår psykiskt dåligt av detta
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2017-03-10 10:47
  Det är lätt att vara efterklok!
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2017-03-09 14:43
  Hallå! Jag har funderat på en grej... Vad var det som gjorde att du inte valde att bli en Imperial Pilot?

  Du som gillar Ace Combat och att flyga omkring i skyn borde ju vara svartklädd och skjuta ner X-wings i den iskalla rymden. Istället blev du en Imperial Scout och svävar 80 cm över marken och skjuter på teddybjörnar på Endor? Jag menar... Vad hände där?

  Förstår helt om uppflygningen var svår! Imperiet ska ju tydligen vara ganska kräsna med sina rekryter/piloter nu för tiden. Speciellt sedan de förlorade större delen av rymdstriderna i både Episod 4, 5 och 6.
   
 • Skrivet av: Brandon Mariano
  2016-11-04 23:58
  Hej Imperial Scout. Du verkar var the big man on campus när det gäller Ace Combat serien. Är välidgt sugen på något nytt i spelväg, jag har liksom plattformat, skjutit, rollspelat och raceat i flera jävla år nu och tänkte att det är kanske dags att fara till skyarna och se vad det finns däruppe. Därav mitt intresse för Ace Combat.

  Så jag undrade om du kan tipsa mig om vilken Ace Combat spel jag borde börja med som newbie. Har en PS2 och en 360 att leka med.
   
 • Skrivet av: -Rayman-
  2015-12-10 22:52
  Ja, så kan det ju vara. Hursomhelst, fortsatt lycka till med modererandet!
   
 • Skrivet av: -Rayman-
  2015-12-10 14:36
  Hey, grattis till moderator-jobbet! Det hade jag inte märkt
   
 • Skrivet av: Light Yagami
  2015-11-21 13:00
  Att döma utifrån ditt krypin, du verkar vara en riktigt schyst kille och en riktig gamer.
   
 • Skrivet av: Navil
  2015-01-19 12:16
  Läste din press och där lät det mera som du fortfarande var kvar på PS3
   
 • Skrivet av: Navil
  2015-01-19 05:27
  Dags för PS4 snart?
   
 • Skrivet av: -Rayman-
  2014-12-24 12:54
  God jul, Imperial scout!
   
 • Skrivet av: cooltedan
  2014-03-25 12:39
  Jo, glömde berätta en sak innan...

  När vi var i London och kollade på buckingham palace, så var det fullsmockat med folk, och tv-kanaler från typ hela världen. Det visade sig att ett kungligt barn skulle födas när som helst, och dagen såg vi på tv:n att det hade föds.

  Och jag hade även spelat "The Getaway: Black monday" dagarna innan för att se om det var några saker jag kanske kunde känna igen, och hade lagt en rondell på minnet, och när vi åkte med bussen (bara för att man nästan måste åka dubbeldäckare i london) tyckte jag att det jag såg var riktigt likt det på spelet, och det var det oxå

  fast på spelet har det inte lika mycket buskar och trafikljus..

  Rondellen: BFI IMAX http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/08/article-2449652-189BD8D
  C00000578-987_634x301.jpg
   
 • Skrivet av: Botunilum
  2014-01-26 11:37
  Haha, nej det var det inte! Kul att se dig igen på hemsidan!
   
 • Skrivet av: Botunilum
  2014-01-25 01:02
  Wow, det var ett jäkla tag sedan! Vet inte om du kommer ihåg användaren ''Snipershooter'' Men det är iallafall jag! Växt till mig lite nu
   
 • Skrivet av: Stormtrooper
  2014-01-06 16:43
  Hej igen! Tack för den fina kommentaren till min recension om Battlefield Play4Free!
   
 • Skrivet av: cooltedan
  2013-12-23 13:01
  Tjena! Eftersom du har kommenterat på mina andra milstolpe-bloggar, kanske du vill ta en titt på 2500 trophies milstolpen?!

  http://www.gamereactor.se/blog/cooltedan/664454/
   
 • Skrivet av: AG Jati
  2013-11-18 23:41
  "Priest" heter dem där gigantiska raket skjutarna som ser ut som tanks.
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-11-12 01:22
  Haha, schysst. ;)

  Jovisst är Google+ lite av ett märkligt tillägg.
   
 • Skrivet av: GandalfdenRosa
  2013-11-11 23:32
  hej petter de va länge sen!//Marcus P
   
 • Skrivet av: Stormtrooper
  2013-10-27 20:10
  Tjena Imperial Scout! Tack för den fina kommentaren till min recension om Arkham Origins (iOS)!
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-10-08 09:34
  Nu är det lite svårt att säga vad jag specifikt fann mer underhållande i tvåan. Det kan mycket väl bero på spelets koncept. Hur Bad Company grabbarna hanterar allt. Som slutet, t.ex., att de väljer att spränga The Black Weapon direkt, där de står, utan att tänka på konsekvenserna, fann jag extremt roligt.

  Sen gillade jag flera gånger när de småpratade med varandra och hur de gjorde små Modern Warfare 2- referenser emellanåt. Jag säger inte att ettan var ett tråkigt spel, nej, snarare det raka motsatta. Men jag fick en bredare uppfattning om tvåan eftersom jag spelade det mer än ettan.
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-09-20 14:52
  Inte så svårt? Syftar du då på att jag sade "what the fuzz is about"? Ärligt talat har jag faktiskt ingen aning om varför GTA är så stort inom spelvärlden. Var lite småkul att lattja omkring i San Andreas, men jag har faktiskt svårt att se hur endast det kan göra en spelserie så stor som GTA ändå är. Så jag antar att det är någonting annat eller något mer, men exakt vad jag inte.

  Läste du min recension utav GTA IV? ;) Jag tror jag framgick ganska tydligt med att Rockstar är briljanta spelutvecklare då de vet exakt vad de ska fokusera på med deras spel. Red Dead Redemption är ett bra exempel på ett fantastiskt Rockstarspel, i och med att spelet har en helt fantastisk story med grymt berättande. Karaktärerna är minnesvärda, spelvärlden är enorm och rent allmänt så dominerar Redemption som det allra bästa cowboy-tema-spelet (eftersom spelet tar sin början vid den tid då vilda västern började dö ut)

  Sen har vi Grand Theft Auto serien, serien som Rockstar blivit mest berömda för och rent logiskt så är det oerhört välförtjänt. Manusarbetet i både fyran och femman är helt briljant. Karaktärsutvecklingen mellan alla karaktärer är helt fenomenal. Röstskådespelarna levererar och så har vi såklart den enorma världen att leka runt i. I fyran så var det lite av en besvikelse då spelet endast utspelade sig på en stad men i femman... jag menar... holy fuck vad det överraskade mig. Det är inte bara en galet stor värld utan det måste vara bland de vackraste spelomgivningarna i ett spel. Någonsin.

  Sen är allt innehåll helt häpnadsväckande också. Man kan göra... ja, allt. Om du inte känner för att fucka runt med snuten eller sno bilar, så kan man göra allmänt civila saker. Åka båt, dyka, jaga, spel tennis, golf mm.

  Och det är det som överraskar mig att få höra från dig att du inte förstår storheten i GTA... det kan nog bero på att du inte fått njuta av den ordentligt.

  Tillagt 2013-09-20 14:56:
  Den första Oktober så händer det något med min Youtube-kanal...

  HD PVR?


  Vi får se...
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-09-18 23:49
  Du det är nog inte så svårt.
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-09-18 01:23
  Är inte det minsta peppar faktiskt, har liksom inget som helst intresse för spelet.

  Din förlust, spelet är helt sjukt bra.
   
 • Skrivet av: Bigest
  2013-08-02 19:49
  Citerar Imperial scout:
  Riktigt bra spelserie. Började med det första spelet rätt sent under förra konsolgenerationen, men jag gillade det riktigt mycket. Tvåan är också riktigt bra, och jag håller nog det som den bästa i serien. Trean var dock lite utav en besvikelse, det var ett bra spel men inte på samma nivå som föregångarna enligt mig.

  Killzone: Shadow Fall ser riktigt bra ut så här långt, vart faktiskt inte så jätteimponerad när det först visades, men sedan dess tycker jag det sett bättre och bättre ut. Gillar skarpt temat med muren som håller isär båda sidorna.


  3'an är CoD'ifierad. Men ändå bra. Det mest färgglada Killzone spelet hittills. Nu vet man ju inte hur Killzone: Shadow Fall kommer vara att spela. Förmodligen på precis samma sätt som 2'an och 3'an. Ett stort minus är alla fall att det ser lika färgglatt ut som 3'an. Om än inte mer färgglatt. Men, men. Kanske är ett + denna gång. Men i väntan på Killzone: Shadow Fall så kommer ju Killzone: Mercenary om bara en månad. Längtar nästan ännu mer till det just nu bara för det. Två nya Killzone spel på otroligt kort tid tackar man inte nej till.

  Har du PlayStation Vita?
   
 • Skrivet av: Zior
  2013-07-28 02:15
  Hehe, du har nog inte saknat mina bloggar lika mycket som jag uppskattar när folk läser dem och kommenterar. ;D Men som sagt, har några på lager, bara att det tar tid att fixa dem =P