Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Luddinators hälsning

01001000
01000101
01001010


Och kanske världens bästa skiva: 01011001

Statistik
Medlem sedan:2007-03-18
Kommentarer 3728
Senaste besökare
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: Joakim Sjögren
  2016-01-06 00:47
  Men halloj du! Det var då inte igår... Vi är sannerligen inga höjdare på det här med kommunikation haha. Tackar så hjärtligt förresten!

  Jo det ska komma lite mer musikbloggar är det tänkt. Ska försöka snickra ihop en topplista från förra året ganska så snart faktiskt, är lite långsam av mig bara. Men som tur är verkar du ju redan hittat två av de absoluta godbitarna från 2015. Kan avslöja att den sistnämnda, Care of Night hamnar tämligen högt på listan.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2015-12-02 15:31
  Haha men vilken ädel person du är som ändå tar dig tid att svara!

  Jag tycker skivan har ett par sköna låtar och produktionen är bra men jag lyssnade bara på den ett par gånger första veckorna. Sedan dess har den dock stått tyst i hyllan. Då gillar jag nog hans soloskiva från 2012 snäppet bättre.

  Tydligen är Arjen i startgroparna för nästan nya projekt. Jag hoppas nog på Star One, om det nu ska vara en uppföljare på ett gammalt projekt vill säga.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2015-02-19 08:25
  Tagga att förbokningarna av The Gentle Storm snart börjar. ''Deluxe Artbook limited Edition-utgåva-ish'' here I come.
   
 • Skrivet av: Metal Heart
  2014-11-15 15:35
  Jo, själv har jag samma problem som alltid. Zelda, kan inte missa ett Zelda, så Nintendos konsoler är ett måste.

  Jo, visst är det skönt, men det också väldigt tråkigt XD Det är samma för mig, jag lever, och en dag kommer jag sluta med det, inte mycket att göra åt.
  Just nu hjälper jag min morbror på hans camping, pengar är bra. Ska se om jag kan hitta ett riktigt jobb, flytta ut så att min moder blir av med mig och hitta människor att starta ett band med, eller resa, kanske är roligt, känner att jag behöver komma ifrån tryggheten XD
   
 • Skrivet av: Metal Heart
  2014-10-25 05:51
  Det ska vara roligt, borde ta och skaffa det, men nintendo har vänt och släpper för mycket spel som jag behöver...

  Jo, det gör det, men om du har lust, jag säger inte att du måste, men om du vill, så är jag berserkjojo på skype.

  Vad har du för dig annars då?
   
 • Skrivet av: Metal Heart
  2014-10-16 03:17
  Nja, jag kände samma ett tag, jag tror bara man tröttnar lite ibland, men det kommer tillbaka, medelåldern på spelare är runt 30 nuförtiden. Du kanske bara behöver lite annat att spela.

  Riktigt bra show, tyvärr har jag haft dålig plats båda gångerna jag sett dom.

  Jag gjorde en skype grupp med Skogis, metal n Rock och tsl Luke om du hade känt för att höra från dom igen, inte för att den är jätteaktiv, men det är trevligt när den är det... vilket händer ungefär varannan vecka i ungefär en timme...
   
 • Skrivet av: Metal Heart
  2014-09-29 11:44
  Bra, såg Ghost i helgen och allt det där XD Hur är det själv?

  Hn, det verkar så, kan inte hitta den heller.
   
 • Skrivet av: Metal Heart
  2014-09-26 20:37
  Hur börjar man konversationer med vänner som man inte pratat med på flera år?
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2013-11-17 22:34
  Det är ungefär mina åsikter också även om jag inte alls har tänkt på det med refrängerna riktigt. Jag gillar det dock då det ibland i musik känns som att refränger bli lite överflödiga. Dom kommer igen efter ett solo som väntat.

  Det är därför skönt att denna skivan skiljer sig så mycket från tidigare verk tycker jag.

  Temat gillar jag också riktigt mycket och sista låten lyssnade jag på i bilen första gången. I slutet efter ''duellen'' när det börjar gå mot sitt avslut rös jag så in i bänken och tappade hakan.
  Arjen är bra på det här med plötsliga ''cliffhangers'' i slutet av sina skivor, precis som på The Human Equation. Riktigt bra och sångarna är otroligt duktiga med. Jag är jättenöjd med albumet!

  Och som vanligt höll jag på att skratta ihjäl mig under behind the scenes-dvd:n.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2013-11-12 15:20
  Tjohej! Har du lyssnat in dig nu på Theory?
  Och vilken version beställde du?

  Fick hem min limited artbook i förra veckan, sådär 14 veckor efter relase..
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2013-10-08 09:52
  Det skulle inte förvåna mig haha. Det är nog så med många artister - hängivna (och ibland fanatiska) fans kan bli lite väl mycket att hantera. Genom internet kan man ju välja själv hur och vem man vill svara men att möta folk på stan som vill komma fram, ta kort och prata blir nog jobbigt till slut. Så det ger jag honom.

  Ja det tycker jag också är tråkigt. Jag hade gärna haft ett större format av något omslag som affisch/tavla att hänga upp!
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2013-10-03 21:38
  Jag gillar inte riktigt signaturer helt enkelt hehe. Om jag ska ha en autograf vill jag gärna träffa personen i samband med signeringen och dessutom tycker jag bara hans ''kladdande'' pluttrar ner omslaget haha.

  Och för det 3:e så händer det ju att han svarar på mina mail och frågor på facebook och bara det ger mig en skön känsla av gemenskap med fan/artist.

  Vad tycker du om omslaget förresten? Kommer inte ihåg om du skrev i min blogg om det.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2013-09-26 09:37
  Japp, upptäckte det igår.

  Jag förbokade Artbook-versionen med 1 dvd och 4 cd där 2 st cds är med endast instrumentala versioner. Mestadels för jag ville ha den stora boken. Förbokar du från Arjens shop?

  Jag bokade via CDMarket.se och det har funkat där förut för mig men möjligheten finns att jag kanske får skivan en vecka sent.. Inte fasligt dyrt dock - 494 kr totalt då den versionen från cdon (import..) i dagsläget kan bokas för 679 kr.
   
 • Skrivet av: Mr Smiley
  2013-01-16 18:35
  Hej! Förlåt för sent svar. Glömde bort.

  Jag har dessvärre ingen vidare bred kunskap när det kommer till serier då jag för det mesta riktat mig in på Batman. Så är du intresserad av att läsa Batman kan jag ge dig massa tips (har exempelvis en topplista i min blogg).

  Annars kan jag rekommendera Transmetropolitan, en ganska utflippat serie om en galen journalist (charmtrollet jag har som avatar) som lever i en smutsig och trång framtidsstad och skriver om hur allt är skit. Väldigt underhållande serie som gömmer bra poänger under svordomar och groteska historier.

  Sen har vi ju Watchmen, V for Vendetta och sådana där tokpopulära måste-serier, men de behöver du ju knappast min hjälp med att upptäcka.

  Tyvärr finns det i nuläget inte så mycket mer jag är redo att rekommendera. Är själv väldigt ny i serietidnings-världen och är precis som du på jakt efter de där serierna man bara måste läsa. Om du vill ha fler tips kan du nog kolla med användaren Livlig, som jag vet är lite mer insatt i ämnet än jag själv.
   
 • Skrivet av: Joakim Sjögren
  2012-08-03 14:36
  Tjenare!
  Såg precis din kommentar.

  Har lite blandande känslor angående Circus Maximus senaste platta. Mittpartiet är verkligen jättebra, allt från "Game of Life" till "The One" är bland det bästa bandet har gjort i mitt tycke. Dock vägrar "Architech of Fortune" och "Burn After Readig" att sätta sig oavsett hur många gånger jag lyssnar på dem. Inga dåliga låtar, men tycker de saknar lite krokar att fastna i. "Last Goodbye" är sen en solid avslutning men med "Namaste" tycker jag bandet inte bara är ute på djupt vatten utan i fel hav överhuvudtaget. Sen begriper jag inte varför de inte tar bort det i princip meningslösa introt så att plattan totalt innehåller nio låtar så det klaffar snyggt med albumnamnet.

  Men sammanfattningsvis är "Nine" en platta med både toppar och dalar. Inte lika jämnbra som "Isolate" men den kommer nog garanterat finnas med i min topplista i slutet på året.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-05-05 16:50
  Hehe jo men det var faktiskt en smart förklaring! Synd bara att vinyler brukar vara ganska dyra.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-05-05 12:32
  Hur var vinylversionen då? Bra förpackning osv?
   
 • Skrivet av: Setzer Silver
  2012-04-30 21:52
  Tack för tipset i bloggen! Var tyvärr inget för mig, dock.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-04-30 07:58
  Gött, det är seriöst med yrkesresor till Stockholm haha.

  Du får ju inspektera fodralet nogrannt så står det på baksidan.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-04-28 12:20
  Ja det blir ofta resor till Stockholm. Pappa har ett konsult/byggföretag och vi samordnar och konsulterar byggprojekt. Just nu i Stockholm och då är det projekteringsmöten där uppe varannan fredag. Senare i år kommer jag även arbeta där på byggarbetsplatsen för att ''skola'' in mig i allt med bygg så då kommer jag vara där ännu oftare. Men det är spännande.

  Vad jobbar du själv med?

  Glöm inte sätta i skivorna i datorn så får man se lite ''behind-videos''.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-04-27 22:57
  Jag fick min idag! Siter och lyssnar just nu och är på låt 5 av 10 på skiva 1. Tummen upp.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-04-26 19:34
  Jag mejlade Ginza och fick till svar att deras leverantörsleverans till Sverige hade varit lite sen. Men nu är min skickad så den borde komma imorgon!

  Vad jag har förstått så är det fler återförsäljare som haft lite leveransstrul. Det dryga är dock att jag ska åka till Stockholm över dagen imorgon och sen hem igen, en resa på sammanlagt 7 timmar. Jag hade velat haft skivan i bilen då.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-04-24 21:51
  OK, då är det en tävling nu alltså. Challenge accepted! Nu ska jag ringa posten och be dem skynda på höhö.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-04-23 22:58
  Tja. Har du fått Arjens platta än? Ginza skickar nog ut min imorgon lagom till den Svenska releasen 25:e, men en massa folk på facebook som förmodligen beställt från hans egna shop verkar ha fått sina ex nu.
   
 • Skrivet av: GhostofCain
  2012-03-29 19:46
  Ja trailern missade jag inte.

  Riktigt kul video och på ett sätt lite B men det är nog för att få en kul touch. Mycket roligare än en trailer med endast bilder och musik, roligt med musikvideo genom allt. Och låtarna gav mig rysningar.