Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

OKS495s hälsning

OKS495 har inte skrivit någon presentation ännu.

Statistik
Medlem sedan:2009-12-01
Kommentarer 64
Senaste besökare
Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: OKS495
  2013-12-10 15:35
  Till er båda :

  Jag märker att det här skrevs för väldigt länge sen, men tycker ni har rätten att bli besvarade.

  Det är NI som tycker det här om republikanerna, det är ERA åsikter. Varje jävla ruttna parti eller organisation kommer använda fakta till sin fördel eller använda sig av lögner för att nå framgång, det är inget som republikanerna är ensamma om.

  Sen är det inte republikanerna som är hatade Siegfried, det är du och en viss skara människor som hatar dem. Jag tycker vänstern mer sällan blir kritiserat än högern, det kan nog bero på att en stor del av journalistkåren i Sverige är miljöpartister och vänsterpartister... Vad vet jag.

  För att avsluta skulle jag vilja säga att det är sant, Ron Paul skulle bli en jävla bra president. Han är ingen pajas. För övrigt så var nyheten larvig från gamereactors sida, republikanerna agerade larvigt, jag agerade larvigt i mina svar och en stor del av gamereactors medlemmar agerade larvigt med "FUCK USA!" och dylika kommentarer.

  Ha det fint.
   
 • Skrivet av: jobflobadobjob
  2012-10-11 11:48
  Ingen attackerar republikanernas rätt att attackera henne för sitt WoW-spelande! Så jag vet inte var du vill komma.

  Bara för att man har rätt att kritisera så är det inte mindre töntigt att kritisera nonsens som att hon spelar tv-spel! O nooo, lixom!

  Jag kan kritisera saker som inte har något med själva valet att göra! Men det har ingen betydelse!
  Men republikanerna är duktiga på att strunta i fakta och attackera saker som inte har något med motståndarens politik att göra! Men de har inte faktan på sin sida!
   
 • Skrivet av: Siegfried
  2012-10-10 23:35
  Vänsterliberalt folk i Sverige har en tendens att uttala sig om saker de inte vet något om.

  Skulle ni kritisera demokraterna om man tog upp all skit de håller på med? Att göra sig rolig över ett annat land och andra kulturer innan ni tänker igenom er egen är hyckleri.

  Sen har man väl fan yttrandefrihet? Om inte republikanerna får säga varför de inte vill ha henne som senator så är det en diktatur vi pratar om.


  För det gnälls aldrig på vänsterliberalerna?

  Republikanena är hatade för de vill förbjuda abort, är så satans religiösa, speciellt mitt som hade sin hund på taket, byter åsikt hela tiden, och rick santorum som tror att man väljer att vara homosexuel.

  Ron Paul är den enda republikan med någon typ av hjärna.