Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

STARWARSGEEK117s hälsning

Welcome och may the force be with you
This is the page of your Friendly Neighborhood STARWARSGEEK117

Är det här man ska berätta lite om sig själv? Antar det. Borde gjort det för 7 år sedan när jag blev medlem här. Bättre sent än aldrig antar jag. Men då börjar jag.

Jag är född 1994, 22 år. Jag är den största Star Wars Nörden ni kommer att hitta. Har det Star Wars på framsidan ger jag det en chans. Men är överlag bara ett stort Sci-fi Fan. Älskar Star Trek, Warhammer 40K, Mass Effect, Aliens, Halo med mera.

Min spel smak då? För detta är fortfarande en Spelsajt först. Jag är otroligt öppen. Jag har alla stationära konsoler den här generation plus ett 3DS. Och en top of the line PC dator. Jag testar de flesta genrer även om Slash and Hack spel och RPG är favoriterna.

Jag är även en stor superhjälte nörd. Jag är både en Marvel och DC fantast. Har alldeles för många serietidningar och böcker. Läser även mycket andra serietidningar som Star Wars, Aliens, AVP och Star Trek. Jag är en storläsare överlag. Som ni ser på mina bloggar som ni ser under denna presentation så ger jag mycket rekommendationer. Jag skulle säga att jag är personen ni kommer till på GR om ni vill ha rekommendationer inom Star Wars. Jag kommer leda er på rätt väg. Finns mer än vad ni kan tänka er.

Min musik smak är udda. Klassisk och orkester musik är vad jag lyssnar på. Om jag lyssnar på musik med sångare lovar jag er att det inte är sångaren jag lyssnar på utan musiken runt han/hon. När jag inte spelar eller kollar på film så är det plugg. Jag läser till gymnasielärare inom Historia och Religion.

Jag skulle inte säga att jag är världens mest sociala person men om ni vill adda mig så ser ni mina Speltags.

Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: erik17
  2018-10-07 06:51
  STAR WARS 1313 är fortfarande under utveckling?
   
 • Skrivet av: Perluck
  2014-10-09 13:53
  Hoppas du gillar. Colonial Marines kan nästan liknas ett brott.
   
 • Skrivet av: Perluck
  2014-10-06 19:39
  Det visade sig att jag hade rätt. Spelet är upplåst idag, om du har det, sätt igång du med!
   
 • Skrivet av: STARWARSGEEK117
  2013-05-28 22:59
   
 • Skrivet av: Kenny Gustafsson
  2013-05-03 12:43
  Riktigt bra val!

  Jag har faktiskt inte läst enormt många "DC event" men Flashpoint var bra (och då får du ju se varför New 52 sedan kom därefter)

  Backest Night håller jag för tillfället på och läser, och hittills är det bra
   
 • Skrivet av: Kenny Gustafsson
  2013-04-21 20:16
  Mina personliga favoriter är nog:
  - Batman
  - Justice League
  - Aquaman
  - Batman & Robin
  - Batman Incorporated
  - Green Lantern
  - Detective Comics

  Jag har inte läst de tidigare numren med Nightwing men de senare releaserna har bjudit på bra läsning. Ur min umgängeskrets så har flera läst Nightwing från starten av New 52 och alla tycker att den har varit rikitgt bra.

  Animal Man & Swamp Thing är serier som jag inte har hunnit kolla in men som annars har fått vassa betyg av kritiker.

  Berätta gärna vilka du tillslut köpte och vad du tyckte
   
 • Skrivet av: Kenny Gustafsson
  2013-03-11 01:06
   
 • Skrivet av: Kenny Gustafsson
  2013-03-02 20:51
  Ja testa new52 Nightwing, du kanske hittar något intressant där

  Nja jag personligen är inte ett så stort fan av sci-fi tyvärr ^^ så blir inte mycket Dark Horse för mig. Läser en del Valiant däremot. Min passion ligger mer hos Marvel och DC.

  Hmm ja asså jag har inte tagit mig tid att läsa the Dark Knight Returns ännu.. Och inte mycket med Frank Miller för den delen (kommer göra däremot) då jag redan nu försöker hinna med att läsa allt "nytt" som släpps. Det senaste jag har läst som är "äldre" är Watchmen. sedan samlar jag på Marvel events så nu läser jag igenom mina "Secret Wars" tidningar och sedan har jag köpt V for Vendetta ;)

  "Filmerna" TDKR part1/2 och Year One var däremot grymt bra!
   
 • Skrivet av: Kenny Gustafsson
  2013-03-02 19:04
  One More Day var... Ja vad ska man säga.. Det var emotionellt och jag gillade hur det fick mitt hjärta att bränna lite. Civil war, back in black och sedan one more day fungerade så bra då det var så otroligt spännande att läsa.. DÄREMOT gillade jag inte hur man på ett billigt och enkelt vis bara slängde om saker för att kunna starta om någonting som man byggt upp så länge.. Så jag älskade att läsa det, men jag hatade hur man behandlade slutet.

  Nightwing Year One är svår att få tag i .. men den finns på Comixology ifall du är sugen på att läsa den via surfplatta/dator. Annars skulle jag rekommendera att du läser den nuvarande serien som rullar i New52. Jag har inte läst den själv särskilt mycket men några vänner som läser den (som då är fans av Nightwing) säger att den är riktigt bra. Annars är det svårt att säga.. Det finns många bra "nummer" från de tidigare tidningarna, men jag kan inte slå fast vid vilka det är.

  Trevligt att du gillar serier, några som du föredrar?
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-02-23 01:03
  Citerade bara Sidious från episod 3, och hur... pinsam dialogen var i den filmen, speciellt för kejsaren. Eller alltså åtminstone just det citatet... stör mig något enormt på det av någon anledning.
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2013-02-20 23:07
  Men jag gillar Ewan som Obi-wan och Ian stjäl ju hela filmen som kejsaren. Action scenerna är bra och jag älskar allt i bakgrunden som hintar till fansen. Plus så är musik gåshuds framkallande.

  UNLIMITED POWER!

   
 • Skrivet av: Bobbou
  2013-01-10 11:46
  Jag har redan bytt bort Natural Selection 2 men Payday: The Heist är kvar.
   
 • Skrivet av: Lockpicker
  2012-12-08 15:55
  Som svar på ditt inlägg i min gästbok:

  Ja, det är en Steam-kod.
   
 • Skrivet av: antonfusk
  2012-07-02 18:36
  Har handlat ifrån butiken flera gånger utan problem, snabba koder och fantastiska priser!
   
 • Skrivet av: L
  2012-07-02 16:24
  Hej!

  Såg ditt brev om cheapxboxlivecodes.com och jag kan tillägga att jag är en supernöjd kund som handlar allt från Xbox live points till WoW speltid. Får alltid mina koder i mailet inom timmen jag beställde dem. Rekommenderas starkt!
   
 • Skrivet av: Siberia
  2012-05-10 00:35
  Som Star Wars-fan antar jag att du inte gillar de nya filmerna, huh?
   
 • Skrivet av: ZchmeKko
  2012-04-30 18:43
  Eyy, where did you go?
   
 • Skrivet av: rolar
  2012-03-16 21:20
  håller med dig. Storyn är riktigt kul å köra. Det är ett bra spel, på så vis men det kan bli så mkt bättre, om ett par månader å patchar så kanske även dem andra delarna blir njutbara. Själv väntar jag mest på gamla härliga Diablo II's uppföljare.
   
 • Skrivet av: rolar
  2012-03-15 20:13
  Ok, ska börja med att förklara att jag kanske skrev det på ett fult sätt. Sorry för det. Jag hade gett starwars ett högre betyg själv, hade bara läst en massa "fanboy" försvar av diverse spel bla swtor och vart bara lite lack på att ingen kan erkänna dem uppenbara bristerna. Andra spel har absolut brister och bioware har gjort ett strålande jobb med swtor, inge fel att du försvarar det men fan ditt inlägg höll ingen vidare hög nivå (det i min gästbok då) och förstår att du blev arg. Men vill ej tjafsa med dig specifikt utan det vart så pga allmän ledsamhet på all fanboyism lr vad vi ska kalla det. Säger ej att du är en sådan men nvm...allt gott! /robert
   
 • Skrivet av: rolar
  2012-03-14 21:44
  Leka kaxig? haha...mmmm hög nivå
   
 • Skrivet av: Siberia
  2012-03-04 18:12
  Jag har 3 karaktärer på level 50. Trooper, Inquisitor och Bounty. Jag valde inquisitor bara som exempel...

  Jag har inte heller en underlig dator: i5 quad OC, 7970 OC och ett trevligt moderkort samt 8 GM Ram. Jättemånga har problem med bilduppdateringen i Swtor. Men du har såklart bra bilduppdatering på Illum, eller hur?

  Och jo, det är Biowares fel att man inte hittar någon att spela med. Det handlar om dålig design, om jag spelar på tyngsta servern i hela EU-regionen och inte hittar folk på en timme jämfört med andra mmos var det går mycket snabbare, skyller jag på Biowares kassa design dvs för många planeter eller/och för få spelare per server.


  Och det kvittar vad Biowar ville. Om man gör ett mmo måste det finnas något att göra när man när 50. Det finns inte, i Swtor.

  Fanboy much?


  EDIT

  Trooper är republik !

  Som jag skrev i min recension så har man aldrig ett tydligt mål. Detta tycker jag är surt. Det är en av orsakerna varför de nya Star Wars-filmerna inte var bra, heller: inga riktiga motiv och inga tydliga protagonister samt antagonister.

  Och verkligen. Vill man göra ett pve-spel skan man göra ett vanligt rollspel... Med onlinefunktionalitet. Pvp är viktigt i ett mmo, och Bioware vet om det, bara så du vet... De har lovat att fixa det.

  Jag antar att EA tyckte att spelet blev för dyrt .
   
 • Skrivet av: killermm
  2012-01-06 12:22
  Okej.
   
 • Skrivet av: killermm
  2012-01-06 10:37
  Vilket är ditt favorit spel av dom du satt upp?
   
 • Skrivet av: rasengan456
  2011-11-21 13:53
  Niceee!!!!!!! lirara du mw3?

  Tillagt 2011-11-21 14:51:
  halo 3?
   
 • Skrivet av: rasengan456
  2011-11-21 09:52
  adda xbox live