Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Super Mario 128s hälsning

Min myanimelist: http://myanimelist.net/profile/Li_Syaoran

Friend Code 3DS: 2621 - 2861 - 5357

Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: 5murfen
  2015-04-24 09:42
  Åh, underbart tips! Jag blev jätteledsen förut när jag märkte att jag hade missat Adventure-releasen och den första veckans rabatt. Efter det kändes det som att jag ville vänta med att köpa spelet och det var ju tur det. 150 kr är helt okej pris, särskilt jämfört med vad det kostar att köpa det fysiskt
   
 • Skrivet av: trancedream
  2015-03-18 22:43
  Har precis kollat färdigt på Pokémon The Origin. Satan så bra det var då!!!!!!! Tusen gånger bättre än ordinarie serien. Nu är jag ledsen att det bara fanns fyra avsnitt haha. Verkligen stort tack för tipset!

  Tillagt 2015-03-18 22:56:
  Ajemen, här går det undan!
   
 • Skrivet av: Havsöring
  2015-02-13 21:52
  Tja, vad ska man säga om dejt episoden. Det var nästan ingen dejt alls, och så kort dessutom. Blev lite överaskad dock att han gav henne något vid slutet!

  Annars var det lite det gammla vanliga att dem är med på den nuvarande stadens evanemang och Rocket stökar till det
   
 • Skrivet av: CapYx
  2015-02-01 15:44
  Jag kan från o med NU! idag! Så säg bara till
   
 • Skrivet av: CapYx
  2015-01-30 22:12
  Jag jobbar i helgen, men jag har nog tid någon gång efter jobbet! =)

  Endast en av oss ska ha tågstationen öppen och en av oss ber om att få resa någonstans. Jätte enkelt ^-^
   
 • Skrivet av: CapYx
  2015-01-23 02:12
  Heeej, har addat dig på 3DS nu! Säg till sen när du har lust att komma över!
   
 • Skrivet av: maaden
  2014-11-05 20:20
  Gött Jag har inte testat det men blev sugen när du skrev så varmt om det. Ska se om jag kan få tag på första för ett rimligt pris
   
 • Skrivet av: maaden
  2014-11-04 23:57
  Hejsan Såg att du hade Xenoblade Chronicles som ett favoritspel. Du har väl sett att Xenoblade Chronicles X släpps exklusivt till Wii U under förhoppningsvis nästa år?
   
 • Skrivet av: CyclicHeadcrabs
  2014-10-08 13:51
  Ska verkligen söka upp dessa Shadow Dragon verkar vara perfekt som första del när det är väl början på allt? Sen dem som är Ikes spel är väl dem till Gamecube? Det låter spännande även det som är japanskt exlusivt. Får kolla mer i tidslinjen i vilka ordning dem är igentligen. Inte vad jag har sett i Eshop för har inte kollat in där på ett bra tag. Men jag har för mig att det inte finns GBA spel eller har jag missat något?


  Nej jag har inte sett hennes support så måste se till att göra det i denna genomspelning. Vet hon är tusen år gammal använde henne mycket men tyvärr förlorade jag bort henne. Men jag ska göra det denna gång så tack för du sa det.

  Det har du alldeles rätt i specielt när hon kallade sig för Marth bara just hon är en kvinna. Just det bara är annorlunda och svärdet är annat. Men önskar fortfarande hon skulle ha lite annat än Marth för känns som det helt kvittar om man väljer henne eller honom.

  Nej vad synd! Skulle vara mycket kul om du kunde komma in så vi kunde spela försök gärna nästa gång igen. Rutan kom lite flera gånger nu igår när jag skulle spela glory men just fun funkar hela tiden. Hoppas på det blir bättre med serverna så jag kan spela med dem jag känner inga problem.
   
 • Skrivet av: CyclicHeadcrabs
  2014-10-07 07:38
  Ofan vad nice du har spelat dem spelen till Fire Emblem! Skulle så jätte gärna vilja spela dem med har bara spelat Awakening. Har planer att skaffa mig Fire Emblem och Sacred Stones till GBA snart.

  Ja men då kan kag förstå att Marth är din main även när jag inte vet hur han är som karaktär. Ja procenten stämmer bra det! Hennes attacker är exakt likadant som Marth bara utseendet som är annorlunda så det är man rätt sådär besviken över men det är Lucina för tusan!

  Tillagt 2014-10-07 07:43:
  Ja juste apropå problemet du skriv om error code till Smash Bros så skulle jag och en polare spela igår mot varandra men då dök det upp den exakt samma error code! Testar jag sen att spela mot anyone så funkade det utan problem men det är bara med polarn vi har problem med det skit rutan. Riktigt glädje dödande!
   
 • Skrivet av: CyclicHeadcrabs
  2014-10-06 19:30
  Ja ett utav dem main för mig har alltid älskat Lucina sedan jag spelade igenom Awakening . Jag antar din main är Marth eller?
   
 • Skrivet av: CapYx
  2014-09-30 21:52
  Tjena! Det är väldigt enkelt, det finns två olika sätt att besöka andras städer. Det klassiska sättet är när man spelar tillsammans. För att göra detta måste en av spelarna ha sin stads port öppnad och detta gör man genom att gå och prata med apan i tågstationen. Dit går man även när man ska resa till andras städer.

  För att besöka en annan persons stad även fast personen i fråga inte är online så måste affären vid namn ''dream suite'' ha kommit till din stad. Där kan du skriva in andra personers så kallade drömadresser och åka till vilken plats du vill.

  Hoppas detta hjälpte
   
 • Skrivet av: Siegfried
  2014-08-28 20:58
  Spelade Pokemon Y där fanns flygande svärd. Löjligt många pikachuliknande Pokemon, apmånga fiskmåsepokemon. Flygande kuber. De gör Pokemon av allt. Nästa generation kommer Pokemon vara gjorda av soffor, stolar och bilar.
   
 • Skrivet av: Impulse
  2014-07-19 07:32
  hur får man 5 stjärnor i ranking?
   
 • Skrivet av: Diddemanen
  2014-03-15 15:38
  Håller med om att det var förutsägbart men jag gillade dem tillsammans så mycket, så det gjorde ändå ont. Sen är ju jag en stor sucker för flashbacks. När man visar vad karaktärer har gått igenom i dess döende stund så blir jag alltid berörd. Ett enkelt dramaturgisktknep men väldigt effektivt. Alla fall för m in del.

  Jag har sett den med Tomoya men har inte sett den med Kyou än.
  Tycker den var fin också, inte tårarfin men ändå fin.
  Den med Kyou får nog vänta lite. Klarar inte av Clannad just nu, måste processer den lite till först
   
 • Skrivet av: Diddemanen
  2014-03-15 08:05
  Jag kan verkligen se att det är ett fegt slut. Mycket (se allt) utav det jobbiga, svåra och smärtsam med After Story blir ju meningslöst i och med det slutet.
  But at that point I didn't give a fuck. Jag var så emotionellt nedbruten då att om det fanns en chans för lycka så skulle jag gladeligen ta den. Och jag känner inte att mina tårar och känslor var i onödan, jag upplevde dem ju! Annars är det ett sånt slut som jag avskyr. Det är som du säger, all karaktärsutveckling blir meningslös. Men ibland måste det få sluta lyckligt. Även en cynisk romantiker som jag själv tycker det och i Clannads fall kan jag ta det. Hade det slutat på ett annat sätt hade jag nog hatat serien.

  Visual novel utav Lillte Busters först, uppfattat!
   
 • Skrivet av: Diddemanen
  2014-03-14 21:06
  Både Air och Kanon kommer inom den närmsta framtiden inskaffas. Angel Beats har jag redan och den är väl bra. Långt ifrån Clannad dock.
  Little Busters har jag bara hört gott om och är också väldigt sugen på.

  Nu när man har fått en bättre dator är man ju faktiskt lite sugen på några visual novels...
  Får höras mer om det!
   
 • Skrivet av: Noire
  2013-10-14 20:54
  Tja! Ser att jag inte har addat dig ännu på 3DS

  Min FC: 2621 2631 5714
   
 • Skrivet av: jeppe5959
  2013-08-18 00:18
  Ser att din nya profilbild har fått ut sig lite annorlunda känsla.

  Antar att du gillar bäst dom två som par i LB
   
 • Skrivet av: ZchmeKko
  2013-07-30 22:13
  Flygplansscenen var där iallafall, so all is good.

  Ja, jag använder proxy
   
 • Skrivet av: ZchmeKko
  2013-07-30 17:54
  Ser på den versionen Hulu har, om det är blu ray-utgåvan eller inte vet jag inte. Är det någon större förändring förutom en grafisk förbättring?
   
 • Skrivet av: Snake_Nox
  2013-06-29 16:43
  Jag gillade Sonic Adventure. Sonic banorna hade grym platforming, mycket utforskande och bra fysikmotor. Tails var rätt kul, men jag gillade aldrig Knuckles, Amy eller Big. Amy var ok ändå. Sonic Adventure 2 är Sonic/Shadow banorna bäst, men de är inte så bra tyvärr. Springa i en ganska rak linje, inte mkt spelaren kan göra, och för lite plattformande. Hatade Knuckles banorna. Tails/Eggman banorna var dock värst. Masha skjutknappen och bara gå igenom långa, sega, ointressanta banor. Jag spelar Sonic 06 över dem när som helst. Fast Final Rush är en av de bästa Sonic banorna någonsin, så det kan nog vara värt att testa.

  Ja, de har redan sett After Story. Och vi ska definitivt se OVA:s. Det kommer bli awesome. Och Clannad är en av mina favoriter, så håller jag Usagi Drop högre. Säg till när du sett den och vad du tyckte, hörru.

  Ja, vad tyckte du om Dark Brotherhood då? Värt att köra?
   
 • Skrivet av: Snake_Nox
  2013-06-28 23:29
  Men tjena. Jag har kört lite Sonic CD, vilket jag börjat gilla mer och mer. Jag önskar dock att det fanns en hemlig sista boss om man hittar alla Time stones och får en good future på alla banor.
  Sonic Adventure 2 var sådär, men Sonic 06 var faktiskt ett guilty pleasure för mig. Rent designmässigt så är dem faktiskt ganska equal, om man vet hur man undviker de värsta buggarna i 06. Helt ärligt.

  Jag och 2 kompisar ska se After Story när de fått den på dvd. Kommer bli awesome.

  Jag har sett en Anime nyligen som jag vill säga är den bästa anime jag NÅGONSIN sett.

  Usagi Drop. Så jäkla bra. Se den om du inte gjort det, den är 13 avsnitt tror jag. Man mår så bra efter den. Mmmm
   
 • Skrivet av: YumeLord
  2013-05-13 06:36
  Har du tillgång till internet på 3DS nu? Min 3DS friendcode är: 0189-8198-0315
   
 • Skrivet av: Runko
  2013-04-14 14:52
  Får dem barn i Kenshin? De var helt nytt för mig men jag har inte sett serien men jag har hört väldigt mycket om den. De får ju även barn i Dragonball kom jag just på.

  vissa är nog väldigt svårt medans andra är lättare. Jag hade ju gärna sett ever 17 bli anime men det är nog VÄLDIGT svårt eftersom det är 4 olika slut med små ledtrådar och sakar som svetsar samman storyn tydligen. jag har bara spelat ett av dem men de är ett par år sen som mitt minne är lite luddigt. Välsigt dyster och mystisk ton i spelet iallafall.

  Är det säkert att det alls kommer en season 2 då?