Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 8 Deluxe

Kvalet till Europa-mästerskapet i Mario Kart 8 sker nu på lördag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har du vad som krävs för att bli Europa-mästare i Mario Kart 8: Deluxe? Kan du alla genvägar på samtliga av banorna? Kan du drifta genom hela varven utan att tappa fart? Om så är fallet, bör du hålla utkik efter starttiderna för kvalet till Nintendos eget Mario Kart EM. Nedan hittar du information direkt från Nintendo Sverige om evenemanget:

Nintendo letar efter Europas bästa Mario Kart 8 Deluxe-spelare i det första Europamästerskapet i Mario Kart 8 Deluxe någonsin och allt drar igång med den första av tre kvalomgångar nu på lördag den 19 augusti. Europas 24 bästa spelare, åtta från varje omgång, kommer att göra upp i den direktsända finalen i Tyskland i början av oktober. Då utses Europas mästare i Mario Kart 8 Deluxe.

För att delta i kvalet ska spelare med ett aktivt Nintendo Switch Online-medlemskap gå med i turneringen i spelet under den aktiva perioden genom att välja Online Play, Tournaments, Sök efter kod och ange den relevanta turneringskoden. I kvalet tjänar förarna poäng baserat på sin slutposition i tävlingarna och när dammet lagt sig kommer varje tävlings åtta spelare med högst poäng att kvalificera sig till den stora finalen.

Kvalen hålls:
• Lördag 19 augusti, kl 16:00 - 20:00, turneringskod 0980-1145-8091
• Fredag 8 september, kl 17:00 - 21:00, turneringskod 3959-7481-4251
• Söndag 17 september, kl 15:00 - 19:00, turneringskod 3626-8881-7707

Kvalificerade spelare går vidare till Nintendo European Championships 2023 den 7 och 8 oktober, som äger rum på VILCO i Bad Vilbel, Frankfurt am Main, Tyskland. Förutom Mario Kart 8 Deluxe är detta tvådagarsevent också kulmen på den paneuropeiska tävlingen i Splatoon 3, där Europas tolv bästa lag kommer att tävla i grupp- och utslagsspel och kämpa för att lyfta den eftertraktade gyllene pokalen. Här hittar du regelverket

Mario Kart 8 DeluxeMario Kart 8 Deluxe
Mario Kart 8 Deluxe
Kommer du att försöka kvala in till EM?

Relaterade texter

Mario Kart 8 DeluxeScore

Mario Kart 8 Deluxe

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Mario och company är tillbaka i sitt mest kompletta racingspel någonsin. Vi har kastat bananskal på varandra och satt betyg...Loading next content