Svenska
Gamereactor
nyheter
Tetris Ultimate

Kvinna vill gifta sig med Tetris efter uppbrott med miniräknare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kärlek är fint. Kärlek till varandra, kärlek till sina djur och medmänniskor. Kärlek till spel är också fint, men för vissa blir kärleken starkare än för andra. Till och med så stark att giftemål planeras. Det här är dock, tro det eller ej, inte första gången någon vill gifta sig med ett spel. Det har hänt tidigare och ett exempel är då en ung kille från Japan ville gifta sig med Nintendo DS-spelet Love Plus. Då fanns det åtminstone en digital kvinna på andra sidan skärmen. För Fractal Tetris Huracan (som egentligen heter Noorul Mahjabeen Hassan) är det dock bara Tetris som gäller. Tetris för hela slanten.

I en intervjuv med Metro.co.uk berättar hon glatt att hon spelar Tetris 12 timmar om dagen men att dragningen även är fysisk. Objektsexuell eller objektofili som det heter på svenska (då någon har starka emotionella känslor för ett föremål) och hennes bostad är proppad med Tetris-prylar. Såhär säger hon själv om saken:

"I think Tetris is so beautiful, he is about perfection and he stimulates your mind. Physically I get that feeling that people in relationships get - that you know they are the right one. I love him so much and get an immense sense of satisfaction with him. I have a strong connection with him and have invested so much in him."

Innan Tetris var Fractal bland annat ihop med en kalkylator, en GPS och ett Oskiloskop, hon är alltså ingen främling till att kära ned sig i saker byggda av plast och metall. Vi hoppas givetvis att de förblir lyckliga tillsammans och att de håller ihop länge, eftersom kärlek är fint.

Har du varit kär i... en pryl förut?

Tetris Ultimate
"Bära varandras bördor? I nöd och lust? SVARA DÅ FÖR HELBÖBBÖ!!!!!"

Relaterade texterLoading next content