Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Läckta bilder från Call of Duty: Modern Warfare II antyder DMZ-spelläge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tack vare internet, eller på grund av, vilket man nu föredrar så är läckor från kommande spel vardagsmat i dag. Det är i princip omöjligt att hålla något hemligt ända fram till release. Ofta kommer läckan inifrån eller så är det någon inom media som "råkar" läcka information men ibland är det utgivaren själv som står för blundern. När bilder från Call of Duty: Modern Warfare II nu har börjat spridas så kommer de från ett privat event med NFL-laget Los Angeles Rams som bjöds in av Activision för att få prova på en tidig version av spelet som skall släppas i oktober. Det resulterade i att några av spelarna stolt visade upp delar av spelet på Twitter. Problemet var att det förstås var innehåll som ännu inte skulle nå allmänheten. Inläggen raderades visserligen snabbare än man kan säga touchdown men internet glömmer aldrig och följarna sparade ner bilderna för vidare analys.

Call of Duty: Modern Warfare II

En bild som har fått särskilt mycket uppmärksamhet är en bild från spellobbyn, som vid en första anblick ser ut att kunna vara från vilket modernt Call of Duty som helst men den uppmärksamme upptäckte snart en detalj som nu väckt intresse. Det är grynigt och suddigt men går tydligt att urskilja att det står DMZ på skärmen. Och för den som inte hållit sig uppdaterad så är DMZ det ryktade "extraction royale-spelläget" som sägs skall likna Escape from Tarkov. Läs mer här! Ryktena cirkulerade redan innan spelet utannonserades och har aldrig bekräftats, inte heller om det skall ingå i spelet eller läggas till i efterhand men nu ser det alltså ut som om att det kan dyka upp redan vid släpp.

Nu rör det sig som sagt om en läckt bild från en tidig version av ett spel som enbart skulle visas upp bakom lyckta dörrar så att DMZ figurerar i bilden behöver förstås inte betyda att det faktiskt kommer att vara med när Modern Warfare II släpps 10:e oktober men det bekräftar åtminstone att spelläget existerar och inte bara är ett rykte.

Relaterade texterLoading next content