Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Låt oss berätta för dig om Destiny 2: Beyond Light

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Destiny 2: Beyond Light väntar precis runt hörnet, och med det kommer en helt ny era av Destiny inledas i spelet. Beyond Light erbjuder en ny värld olik alla andra, helt nya spännande förmågor och till och med en episk och mystisk raid. Det finns mycket att glädja sig åt. För att se till att ni alla är pålästa om vad man kan förvänta sig, har vi sammanställt en serie videor för att säkerställa att din Guardian är redo för resan till Europa.

Först och främst har vi en djupare titt på Stasis och hur detta kommer att påverka de enskilda Guardian-klasserna. Från mäktiga Shadebinder Warlocks, till de skrämmande Behemoth Titans och hela vägen till Kama-svingande Revenant Hunters - är Stasis en mörkare kraft som återspeglar Europas isiga värld.

HQ

När det gäller den nya planeten Europa har vi också satt ihop en video som beskriver vad du kan förvänta dig att hitta ovanför och under isen. Här utforskar vi också den nya storyn som väntar dig i Beyond Light, där vi grottar ner oss i Eramis, Kell of Darkness samt får veta hur The Drifter, Eris Morn och The Exo Stranger flätas samman med varandra.

HQ

Slutligen har vi spanat in de nya typerna av vapen, rustningar och Exotics som du kan förvänta dig att hitta i Beyond Light. Vi granskar både sådant som No Time To Explain Pulse Rifle och Warlocks Dawn Chorus-hjälm, som låter Daybreak-svängare dela ut mer eldskada vid kontakt. Dessutom kollar vi in några av de mest avgörande områdena för att säkerställa att din Guardian har bästa tänkbara utrustning inför framtida resor.

HQ

Var noga med att kolla in varje video, och håll också ett öga öppet efter en fjärde del som kommer snart, där vi utforskar den stundande Deep Stone Crypt Raid.

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Destiny 2: Beyond Light

Relaterade texterLoading next content