Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Spring Split-slutspelet har låsts in

Turneringen startar senare i veckan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

League of Legends Championship Series vill avrunda sin Spring Split från och med senare i veckan. Turneringen kommer att starta sitt slutspel, och i och med detta vet vi nu när var och en av de åtta matcherna kommer att spelas under de närmaste veckorna.

Den här veckan kommer de fyra första matcherna att hållas, eftersom allt startar med Flyquest mot 100 Thieves på torsdag, innan Cloud9 tar sig an CLG på fredag - med dessa två som semifinal i övre fästet. I semifinalen i nedre fästet kommer Golden Guardians istället att ta sig an förloraren i torsdagsmatchen på lördag, där Evil Geniuses möter förloraren i fredagens match på söndag.

Vinnarna i var och en av matcherna går vidare till nästa veckas matcher, där den första är finalen i övre fästet den 30 mars, innan finalen i nedre fästet den 31 mars. Detta kommer att leda till den sista knockout-matchen i turneringen på lördag där vinnaren av nedre fästet möter den övre konsolförloraren allt för en plats i söndagens finaler mot vinnaren i övre fästet.

Fånga all action när den äger rum senare i veckanhär.

League of Legends

Relaterade texterLoading next content