Svenska
Gamereactor
lifestyle

Lego Barad-Dûr officiellt avslöjad

Nästa Sagan om ringen-set kommer att kosta dig mycket pengar, men är perfekt för alla Midgård-fans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par dagar sedan rapporterade vi om teasern att Lego återigen arbetade med The Lord of the Rings varumärke för att göra en uppsättning baserad på den berömda fästningen Mordor, Barad-Dûr. Den uppsättningen har nu presenterats fullt ut.

Med en höjd på 32 tum, en bredd på 11 tum och en längdLego Icons The Lord of the Rings: Barad-Dûr på 17 tum kommer setet att lanseras den 4 juni och kräver att du delar ut 399,99 pund/459,99 euro för att få tag på en enhet.

Med tanke på att den sträcker sig över 5 471 enskilda delar, innehåller 10 minifigurer (inklusive Sauron, Mouth of Sauron, Orc, Frodo, Sam, Gollum och Gothmog) och har en roterbar och glödande Eye of Sauron på toppen, är det i princip det perfekta sättet för Midgård-fans att visa upp sin kärlek till fantasivärlden.

Lego noterar att bygget är uppdelat i fyra sektioner, där det är helt modulärt och stapelbart med ytterligare uppsättningar för att göra en mega Barad-Dûr om ditt bankkonto klarar av den stressen.

Detta är en annons:

Alla som beställer setet mellan den 1 och 7 juni får också ett gratis Fell Beast -set, som innehåller en Nazgul-minifigur, för att följa med och skydda Barad-Dûr från hot.

Kommer du att hämta ett Lego Barad-Dûr-set?

Lego Barad-Dûr officiellt avslöjad
Detta är en annons:


Loading next content