Svenska
Gamereactor
lifestyle
Dune

Lego Dune setet innehåller kanske den bästa minifigurdesignen hittills

Royal Ornithopter kommer att göra sin debut inför Dune: Part Two 2024.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du har letat efter ett nytt Lego-set att spendera några slantar på och du också råkar vara ett stort av Dune, så har vi det perfekta setet för dig. Eftersom Lego nu har tillkännagivit setet Dune Atreides Royal Ornithopter, som är en detaljerad modell av flygfordonet som kommer med en bred uppsättning minifigurer.

Setet, som består av 1 369 delar, är utformat för vuxna och har flaxande vingar, utfällbart landningsställ, öppningsbar cockpit och åtta minifigurer som Paul Atreides, Leto Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Liet Kynes, Duncan Idaho och den bästa (och kanske största minifiguren genom tiderna) i gänget, baron Harkonnen.

Setet sägs vara 23 cm högt, 57 cm långt och 71 cm brett, så även om det inte är det största Lego-setet på marknaden är det ett ganska rejält set med tanke på att det bara säljs för 149,99 pund / 164,99 euro.

Kommer du att hämta den här uppsättningen när den debuterar den 1 februari 2024, strax före Dune: Part Two den 15 mars 2024.

Detta är en annons:
Dune

Relaterade texter

Dune

Dune

FILMRECENSION. Skrivet av André Lamartine

Efter många års halvdana adaptioner har Villeneuve väckt nytt liv i Dune-franchisen och André är lyrisk...Loading next content