Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Leo har anslutit sig till Fnatic från Guild Esports

Valorant-proffset har ett nytt hem inför VCT-säsongen 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fnatic har lagt till ytterligare en medlem i sitt Valorant Champions Tour-lag, i form av en spelare som den har förvärvat från den David Beckham-stödda, Londonbaserade e-sportorganisationen Guild Esports.

Spelaren i fråga är Leo "Leo" Jannesson, som har kommit till laget som dess fjärde medlem, vilket innebär att vi kan förvänta oss ytterligare rosternyheter och värvningar när vi fortsätter genom lågsäsongen.

Fnatic tillkännagav tillägget av Leo över Twitter med en video och den medföljande bildtexten "Legenden återvänder, och han är här för att vinna".

Undertecknandet väntar naturligtvis på Riot-godkännande, men detta resulterar sällan i en upphävd signering, så vi kan anta att Leo kommer att passa upp med Fnatic när VCT: Kickoff Tournament 2023 äger rum i Brasilien i februari.

Valorant
Photo: Fnatic

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content