Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

LG UltraGear är tillbaka som LEC: s bildskärmspartner för 2023

Spelare kommer att tävla på en helt ny bildskärm.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games har meddelat att de har förlängt sitt avtal med LG och håller teknikmärkets UltraGear-division knuten till League of Legends European Championship som sin officiella monitorpartner för nästa år.

Affären kommer att se LEC-spelare tävla på en helt ny bildskärm från UltraGear-serien, särskilt 25GR75FG, som har en 360Hz-skärm och en svarstid på en millisekund.

"Vi är glada att kunna tillkännage fortsättningen av vårt partnerskap med LG för den kommande LEC 2023-säsongen." säger Eva Suarez, chef för partnerskap Esport EMEA. "Vi är dedikerade till att ge våra spelare den bästa möjliga upplevelsen, och den nya LG UltraGear-spelmonitorn kommer att erbjuda EMEA: s ledande LoL Esports-proffs enastående bildkvalitet när de är på LEC-scenen."
När det gäller när vi får se dessa nya bildskärmar i aktion kommer det att vara när LEC återvänder för sin säsong 2023, som bara råkar vara i helgen, den 21 januari.

League of Legends

Relaterade texterLoading next content