Svenska
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Like a Dragon: Infinite Wealth släpps i januari

En ny trailer ger oss en bättre titt på vart nästa kapitel i Ichiban Kasugas ljuvliga berättelse kommer ta honom...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De närmsta månaderna kommer bli mycket hektiska för Yakuza-fans, eftersom vi inte bara ser fram emot Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name i november 2023, utan kan nu också starta nedräkningen inför Like a Dragon: Infinite Wealth som släpps strax efteråt.

Som en del av den Ryu Ga Gotoku Studio Like a Dragon Direct som hölls tidigare i morse, spikade den japanska utvecklaren slutligen ett fast releasedatum på nästa kapitel i Ichiban Kasugas saga, allt medan de gav oss två nya trailers. En av dem var fokuserad på gameplay, medan den andra var baserad på storyn, och båda ger oss spännande glimtar av denna kommande titel.

Like a Dragon: Infinite Wealth släpps den 26 januari och då kommer vi alltså äntligen få veta varför Ichiban är naken på en strand och hur han hamnade där.

HQ
HQ
Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterade texter

Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens mest älskvärde tokstolle är tillbaka, denna gång för att göra Hawaii osäkert i ett nytt lika delar humoristiskt som omskakande äventyr till bredden fyllt med klassisk Sega-underhållning...Loading next content