Svenska
Gamereactor
nyheter
Little Nightmares 3

Little Nightmares 3 utannonserat med en första teaser

Supermassive Games tar över skräckserien och bjuder på ett helt nytt mysrysligt äventyr som denna gång bjuder på co-op...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi var inte de enda som blev besvikna när Tarsier Studios köptes av Embracer Group år 2021, varpå sistnämnda bekräftade att Bandai Namco ägde Little Nightmares immateriella rättigheter. Det fick det att låta som att vi inte skulle få uppleva fler kusliga äventyr, åtminstone inte från den svenska studion. Men tidigare i år bekräftade en jobbannons att ett tredje huvudspel var under utveckling och detta hopp har nu förvandlats till hype.

Little Nightmares 3 bekräftades nämligen officiellt till PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series och Switch under kvällens Gamescom Opening Night Live-show. Den här gången utvecklas det av Supermassive Games, utvecklarna av Until Dawn och The Dark Pictures-spelen, och den brittiska studion kommer äntligen låta oss uppleva det här universumet med en vän tack vare co-op.

Vi får inte veta mycket mer än så, men trailern gör det tydligt att vi kan se fram emot samma typ av gameplay i ett lagom läskigt universum år 2024.

HQ
Little Nightmares 3

Relaterade texter

0
5 Snabba: Little Nightmares 3

5 Snabba: Little Nightmares 3

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Conny Andersson

Efter två finfina skräckspel utvecklade av Tarsier Studios tar nu Supermassive Games över skutan inför den tredje delen...Loading next content