Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

London Spitfire släpper uttalande efter olämplig språkskandal

Overwatch League-laget lovar att det kommer att få sina spelare att delta i känslighetsträning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

London Spitfire Overwatch League -laget har fångats i lite varmt vatten under de senaste dagarna, eftersom en nyligen läckt VOD-video av dess träningsmatcher visade att två av dess medlemmar gjorde mycket olämpliga kommentarer.

Det var både Hadi "Hadi" Bleinagel och vad som verkar vara Robert "Skairipa" Lupsas oanmälda spelare som skämtade om våldtäkt i matchen, och efter denna händelse har Spitfire nu släppt ett uttalande om hur man tänker hantera situationen.

Spitfire har sagt: "Det finns noll ursäkter för den här typen av beteende. Detta återspeglar inte London Spitfire organisatoriska övertygelser i någon form eller form. Vi vill be om ursäkt till samhället i stort och lovar att arbeta med våra spelare för att hjälpa dem att växa för att se till att detta aldrig händer igen."

När det gäller hur det kommer att säkerställa en sådan sak avslutade Spitfire med: "Vi vidtar omedelbara åtgärder som ett resultat av dessa händelser. De inblandade spelarna kommer att delta i känslighetsträning som administreras av ett proffs.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content