Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
M3GAN

M3gan närmar sig en miljard inspelade biokronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

AI-dockan M3gan slaktar konkurrensen inom sin genre just nu. Efter endast två veckor på bio har den redan spelat in närmare 950 miljoner svenska kronor, och med en budget på blygsamma 150 miljoner så är det förstås en utmärkt siffra.

HQ

Filmen har nu haft biopremiär i trettio olika länder och den går strålande på alla marknader, enligt Collider. I England och Irland är den nu den mest framgångsrika skräckfilmen sedan pandemin. Samma sak i Hong Kong och Thailand och i Mexiko, Spanien och Italien har den redan gått om både Scream och Halloween Ends.

En stor anledning till att M3gan går så bra är den massiva marknadsföring som pågått under lång tid och på i princip alla sociala plattformar värda namnet, men också i talk shows och på sportevenemang, där amerikaner under en period knappt kunde slå på TV:n utan att mötas av en dansande mördardocka.

M3GAN
Fin och len.

Relaterade texter

5
M3gan

M3gan

FILMRECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har hängt med internetfenomenet M3gan och är ömsom ordentligt underhållen, ömsom rejält orolig för framtiden...Loading next content