Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

Mad Catz riskerar att bli bortplockade från New York Stock Exchange

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mad Catz känner de flesta till som utvecklare av diverse speltillbehör, i första hand spelkontroller och nu senast instrument för Rock Band 4. På senare tid har företaget sålt av en produktlinje till
Logitech, Saitek-linjen för hisnande 13 miljoner dollar Således kanske du anser att det går rätt bra för Mad Catz efter denna lyckade affär? Inte alls, nu de hotas av bortplockning från börsen.

Företaget fick förra veckan en varning av NYSE (New York Stock Exchange) där de ombads förbättra priserna på sina aktier inom det kommande halvåret, eller bli bortplockade. För tillfället ligger Mad Catz aktier på 0,15 dollar styck, vilket är långt under den minimala gränsen för börsnotering (som ligger på en dollar prick).

Mad Catz själva planerar att diskutera och förhoppningsvis vinna flera delägare på deras kommande årsmöte, och därför finns det fortfarande hopp om företagets överlevnad (som sådana här varningar oftast kan vidröra). Anledningen till den här situationen kan som sagt vara affären med Logitech, och en rapport om en förlust på mer än 11 miljoner (som hade med Rock Band 4-affären att göra).
Tack Gamasutra

Rock Band 4

Relaterade texter

Rock Band 4Score

Rock Band 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års dvala är världens bästa musikspel äntligen tillbaka. Petter har rockat loss...

5
En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saker och ting har inte gått lika bra för Harmonix på slutet. Rock Band 4 blev aldrig den återuppståndelse gör genren som de hoppades på och Fig-crowdfundingen för att...Loading next content