Svenska
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 23

Madden NFL 23 är nu officiellt presenterat med en första trailer

Jodå, det vankas digital fotboll även i år och EA har nu utannonserat Madden NFL 23, och även avslöjat att det blir självaste John Madden som frontar omslaget...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA har precis officiellt utannonserat Madden NFL 23. Och den här gången är namnet Madden verkligen meningsfullt, eftersom den framlidne Hall of Famern John Madden är omslagsstjärna igen, för första gången på över två decennier.

Den nya gimmicken i år är något som kallas FieldSense, som vi får ta del av i den första trailern, vilken du kan kolla in nedan. Denna sägs ge spelarna bättre kontroll, men i ärlighetens namn är ju detta något EA sagt varje år infför varje ny funktion. Och det mesta har det ändå tagits bort sedan dess då det tyvärr inte har fungerat så bra som det var tänkt.

Låt oss se hur årets nya funktion faktiskt är när Madden NFL 23 lanseras den 19 augusti till Playstation 5 och Xbox Series S/X. Formatvalen innebär även att man dumpat de gamla konsolerna, något som dock tyvärr inte verkar ha tillfört någon nämnvärd kvalitet till grafiken, eller vad tycker du?

HQ
Madden NFL 23

Relaterade texter

1
Madden NFL 23Score

Madden NFL 23

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Hur ser det ut med EA Sports tacklande jänkare i år? Sportdåren Johan Vahlström berättar allt...



Loading next content