Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 23

Madden NFL 23-karriärdelen får en rejäl översyn

Att leda favoritlaget till Super Bowl utlovas bli lite mer spännande från och med årets upplaga som släpps i augusti...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För 10-15 år sedan var karriärdelen, där du kontrollerar alla aspekter av ett lag, den viktigaste i EA:s sportserier såsom Madden, FIFA och NHL. Sedan dess har dock det populära (för att inte tala om ekonomiskt lukrativa) Ultimate Team tillkommit, och karriären verkar ha hamnat i skymundan.

Nu finns det dock goda nyheter för fans som drömmer om att leda sitt favoritlag till Super Bowl i det kommande Madden NFL 23. På spelets hemsida presenteras de senaste tilläggen till spelets Franchise Mode, och de verkar vara ganska gedigna nyheter.

Först och främst har EA lagt till ett mer realistiskt system för att plocka in spelare med utgående kontrakt - en viktig aspekt av det verkliga NFL. Detta innebär bland annat att spelarna inte bara är ute efter den högsta lönen, utan också har unika motiv för vad de söker i en ny klubb. Det kan vara klubbens läge i förhållande till deras hemregion eller tränarnas spelstil.

Menyer, scouting, kontraktssystemet och mycket annat har också fått en stor översyn och det verkar som om karriärdelen för en gångs skull inte försummats. Du kan läsa om alla ändringar i länken ovan.

Madden NFL 23

Relaterade texter

1
Madden NFL 23Score

Madden NFL 23

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Hur ser det ut med EA Sports tacklande jänkare i år? Sportdåren Johan Vahlström berättar allt...Loading next content