Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Party Superstars

Mario Party Superstars har minispel där du ska rotera analogspaken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

I det kommande Mario Party Superstars får vi fem omgjorda spelplaner från Nintendo 64-erans Mario Party-titlar samt 100 omgjorda minispel från serien. Som ett slags Greatest Hits, om du så vill. Om du spelade den första installationen till Nintendo 64 minns du säkert skinnflådda handflator med blåsor efter att ha roterat den analoga spaken i några av minispelen.

Det var så illa att Nintendo delade ut gratis handskar till amerikaner som hade köpt spelet, och sedan dess har det inte funnits grenar där analogspakar ska roteras ilsnabbt i serien. Fram tills nu. Via Twitter avslöjas nu att åtminstone ett minispel (Tug 'o War) finns med i Mario Party Superstars, och här gäller det att rotera analogspakar så plasten glöder. Men den här gången finns en ansvarsfriskrivning i beskrivningen av grenen:

"To avoid irritation to your skin and/or damage to the control stick, do not rotate it with the palm of your hand."

Självklart är rotation med handflatan rätt taktik om du vill vinna, och eftersom de analoga spakarna till Switch är mycket bättre och mer bekväma än de till Nintendo 64, tror vi att förstörda handflator hör till det förflutna.

Mario Party SuperstarsMario Party Superstars
Mario Party SuperstarsMario Party Superstars

Relaterade texter

Mario Party SuperstarsScore

Mario Party Superstars

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mario Party-serien återvänder till sina rötter med hårdare minispel och elakare spelplaner. Men var det verkligen bättre förr?Loading next content