Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League Football verkar få ytterligare tio karaktärer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var många som blev lite besvikna när det utannonserades att det kommande Mario Strikers: Battle League Football bara skulle ha tio spelbara karaktärer. Det verkar nu dock som att den siffran kommer att dubblas. Genom datautvinning har 20 (ej namngivna) karaktärer hittats. Det är Wipeoutjack7 på Twitter som delat med sig av en bild som visar "Characters_1", "Characters_2" och så vidare hela vägen upp till "Characters_20".

Det mest troliga är att dessa kommer att komma som nedladdningbart material eftersom Nintendo redan meddelat att det kommer gratis DLC så småningom. Vilka karaktärer det rör sig om är som sagt oklart, men det är goda nyheter för alla som tyckte att tio stycken var alldeles för lite. Spelet släpps den 10:e juni till Nintendo Switch.

Mario Strikers: Battle League Football

Relaterade texterLoading next content