Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns- och Doctor Strange 2-likheterna var en "överraskning" för Firaxis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du har sett Doctor Strange in the Multiverse of Madness vet du att filmen kretsar kring den ockulta boken Darkhold, ett föremål som för första gången kom till Marvel Cinematic Universe i WandaVision i början av 2021. Men just den boken spelar också en mycket viktig roll i Firaxis kommande strategispel Marvel's Midnight Suns, som också har en berättelse som kretsar kring Darkhold.

I och med detta kanske du undrar om det finns någon crossover eller anledning till denna likhet, men enligt den senaste utgåvan av tidningen PC Gamer (tack <a href="https://www.gamesradar.com/uk/marvels-midnight-suns-narrative-crossover-with-doctor-strange-2-is-just-a-coincidence/" target="_blank">GamesRadar</a) är så inte fallet, och det faktum att filmen inkluderade boken var en "genuine surprise" för Firxis.

Firaxis hade helt enkelt för avsikt att använda Darkhold i Midnight Suns för att skapa en berättelse som var något annat än vad som har erbjudits i film och TV i MCU på senare tid - men MCU hann alltså före.

Marvel's Midnight Suns

Relaterade texter

Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Det har blivit dags för Firaxis att dunka ut sitt senaste alster fyllt till brädden av stryksugna serietidningsikoner. Patrik har delat ut betyg...Loading next content