Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 har en ny Harry Osbourne

Playstation 5-spelet väntas komma år 2023, och kommer ha ett nytt ansikte som spelar Peter Parkers barndomsvän...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det ursprungliga Spider-Man och spinoffen Spider-Man: Miles Morales från Insomniac levererade en hel samling skurkar som Peter Parker och hans yngre skyddsling fick möta, men man tänkte också på framtiden och antydde vad uppföljaren, 2023 års Marvel's Spider-Man 2, skulle kunna innehålla.

För de av er som ännu inte klarat Spider-Man eller Miles Morales, se till att titta bort nu!

Marvel's Spider-Man 2

I slutet av Miles Morales ser vi ett klipp som visar Norman Osbourne i ett privat och dolt labb där han lagrar och försöker bota sin son Harry Osbourne, som drabbats av en otäck sjukdom. För alla som följer Spider-Man är detta en direkt teaser inför Green Goblin, en av Spindelns mest kända antagonister. Det ser ut som om Harry förbereds för att ta över manteln av den fruktade fienden, men det verkar som att vi inte kommer känna igenom hans röst.

I en nu raderad tweet (tack Eurogamer) bekräftar röstskådespelaren Scott Porter att han inte återvänder till uppföljaren.

"While I voiced Harry in the first Spider-man. I unfortunately will not be in the sequel. They decided to go photo real [in Spider-Man 2] and the difference between me and Harry's ages was too much to overcome I believe. I was bummed but I get it. Gonna be an incredible game."

Harry var dock mestadels bara en samling ljudinspelningar i första Spider-Man, men vi utgår från att Harry kommer få mer tid på skärmen denna gång och vara skurk tillsammans med Venom. Isåfall blir det fullt upp för Peter och Miles.

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...



Loading next content