Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Wolverine

Marvel's Wolverine-information påstås ha stulits i omfattande cyber-attack

En ransomware-grupp påstår sig ha fått tag på både riktigt viktig information samt till och med delar av spelet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att Insomniac Games, utvecklaren av bland annat det efterlängtade Marvel's Wolverine till Playstation 5, drabbats av en cyberattack, vilket naturligtvis innebär att det finns en stor risk att saker läcker den närmsta tiden. Hittills har vi inte se någonting från Marvel's Wolverine (som utannonserades 2021), och nu ser det alltså ut som att den första informationen vi får är stulen sådan från ransomware-organisationen Rhysida. Enligt Cyber Daily hotar gruppen att både läcka speldetaljer och personlig information om anställda, och en handfull skärmdumpar har eventuellt redan släppts för att visa att gruppen menar allvar.

Rhysida har satt en nedräkning på sju dagar för att släppa materialet och initierat en auktion som börjar på två miljoner dollar i Bitcoin om någon vill köpa allt. En Playstation-representant gav följande kommentar om ärendet:

"We are aware of reports that Insomniac Games has been the victim of a cyber security attack. We are currently investigating this situation. We have no reason to believe that any other SIE or Sony divisions have been impacted."

Kort sagt, var försiktig om du inte vill veta saker i förväg.

Marvel's Wolverine
En besviken Wolverine.

Tack VGC

Relaterade texter

2
Rykte: Marvels Wolverine släpps 2025

Rykte: Marvels Wolverine släpps 2025

NYHET. Skrivet av Niclas Wallin

Det är fortfarande inte mycket vi vet om Insomniacs kommande Wolverine, men nog är det åt det hållet vi nu riktar blickarna främst efter att Spider-Man 2 ju släppts...Loading next content