Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Wolverine

Marvel's Wolverine lanseras 2023 enligt Microsoft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ungefär ett år sedan utannonserade Sony ett nytt Marvel-samarbete kallat Marvel's Wolverine. Det sades vara ganska tidigt i utvecklingen, även om motion capture-arbetet började tidigare i år, vilket tyder på att produktionen har nått ganska långt.

Marvel's Wolverine har dock inget releasedatum, eller ens ett releaseår för den delen, och de enda som vet när det kommer bör vara utvecklaren Insomniac Games och Sony själva. Men i det pågående fallet hos brittiska CMA med Microsofts köp av Activision Blizzard, påstås det nu i en fil att spelet lanseras nästa år - och detta enligt Microsoft. I ett stycke som talar om exklusiva titlar skriver de:

"Playstation also has a spate of first- and third-party exclusive titles lined up for launch in 2023, including Spider-Man 2, Wolverine, Horizon, Final Fantasy 16 and Forspoken."

Om Microsoft vet något om Marvel's Wolverine är ytterst oklart, och det kan bara vara en ren gissning, men våra tidigare uppskattningar har varit en lansering 2024.

Marvel's Wolverine

Tack GamingBolt

Relaterade texter

2
Rykte: Marvels Wolverine släpps 2025

Rykte: Marvels Wolverine släpps 2025

NYHET. Skrivet av Niclas Wallin

Det är fortfarande inte mycket vi vet om Insomniacs kommande Wolverine, men nog är det åt det hållet vi nu riktar blickarna främst efter att Spider-Man 2 ju släppts...



Loading next content