Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

Mass Effect 3-beta läckte ut

Tre olika singleplayer-lägen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under helgen läckte en intern Mass Effect 3-beta ut för vissa som kom med i beta-programmet för Microsofts kommande dashboard-uppdatering. Beta-versionen innehöll både singleplayer- och multiplayer-delen av spelet. Beta-versionen saknade dock ljud-effekter, animationer, texturer och annat som kommer finnas med i den fulla versionen som släpps den 9 mars nästa år.

Information och videos från beta-versionen har självklart hittat sin väg ut på nätet och från denna beta-versionen har vi fått veta att:

Galaxy At War-systemet styrs med hjälp av Origin.

Singleplayer-delen av betan var uppdraget vi såg under E3, de som utspela sig på jorden.

Det finns tre olika lägen att spela igenom singleplayer-delen. När du börjar spela kan du välja mellan:

Action-läget: Action-läget är för dem som endast är ute efter action-momenten och inte vill ha så mycket kontroll över storyn. Här styrs alla konversationer automatiskt och spelet startar på den normala svårighetsgraden.

Story-läget: Story-läget är gjort för dem som vill köra igenom storyn och inte bryr sig speciellt mycket om action-momenten i spelet. Här styr du konversationerna men svårighetsgraden under action-momenten sänks.

RPG-läget: De sista du kommer kunna välja är RPG-läget och här blandas de bästa av action- och story-läget tillsammans. Här styr du konversationerna och svårighetsgraden under action-moment är den normala.

Bioware har kommenterat läckan och bekräftat att läckan var ett misstag av Microsoft samt att vi kommer få veta mer om dessa singleplayer-lägen under de kommande månaderna.

Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3
Mass Effect 3

Relaterade texter

Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags för Nintendo-spelarna att få avnjuta finalen av Biowares rollspelsepos. Vi har recenserat och tagit reda på vad Wii U Gamepad kan tillföra äventyret...

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

En av de mest upphaussade uppföljarna någonsin är nu äntligen här. Infrias de enorma förväntningarna? Steinholtz har konverserat, flörtat och skjutit sig till svaret i Mass Effect 3Loading next content