Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Massiva Outriders-expansionen Worldslayer avslöjad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

People Can Fly gjorde ett bra jobb med Outriders, som var riktigt roligt att spela och dessutom något så ovanligt som ett påkostat actionspel som helt saknade mikrotransaktioner eller andra sätt att tjäna pengar på oss spelare. Istället fick vi ett komplett paket, och utvecklarna har inte heller försökt smyga in loot-lådor eller liknande efter lanseringen.

Snarare tvärtom faktiskt, eftersom den kostnadsfria Outriders-uppdateringen New Horizon lanserades i höstas och var så fullspäckad med innehåll att den får de flesta betalexpansioner att framstå som skrala. Men sent igår avslöjades den första riktiga expansionen till spelet, och som vi visste i förväg heter den Worldslayer.

Worldslayer introducerar oss för en ny del av planeten Enoch att besöka med en helt ny berättelse där vi måste möta den fruktansvärda Altered-karaktären Ereshkigal. Det finns bokstavligen tonvis med innehåll som utökar spelet på alla sätt med en Apocalypse-svårighetsgrad som erbjuder Apocalypse Gear, en ny skilltree som kan kombineras med de tidigare, ett nytt endgame som heter Trial of Tarya Gratar och ett sätt att fortsätta att höja sin level efter att ha nått maxnivån 30.

Worldslayer kostar 40 dollar och är bokstavligen nästan att betrakta som ett helt nytt spel. Det är också möjligt att boosta en karaktär till nivå 30 om du vill börja göra alla de nya sakerna direkt när det släpps den 30 juni. Square Enix har startat en officiell Reddit-tråd med ännu mer information som du hittar här.

Kolla in den första trailern, ett artwork och sex screenshots nedan, och berätta gärna för oss hur taggad du är på mer Outrider-äventyr i kommentarsfältet.

HQ
Outriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...Loading next content