Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare

Massor av gratis gaming även denna vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är dags för veckans höjdpunkt - helgen. Vi har som vanligt samlat ihop de gratiserbjudanden för alla som gillar att gejma men har knaper budget (eller bara vill prova på något nytt) och först ut är Activision som nu lajvar vår-tomte och låter oss spela multiplayer i Call of Duty: Modern Warfare (ej att blanda ihop med Call of Duty: Warzone) gratis hela denna weekend. Fem banor erbjuds och det gäller hela helgen till alla format.

Epic Game Store har sin vana trogen gratis spel du kan ladda ner. Denna vecka handlar det dock bara om ett spel, och det är For The King.

Microsoft har också ett gratisprogram kallat Free Play Days, och nu kan du ladda ner och spela Bleeding Edge, Madden NFL 20 och Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 utan extra kostnad om du har Xbox Live Guld eller Ultimate.

Till sist gäller fortfarande erbjudandet att ladda hem Journey och Uncharted: The Nathan Drake Collection gratis till Playstation 4. Och du fortfarande inte gjort detta, så passa på.

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterade texter

0
Massor av gratis gaming även denna vecka

Massor av gratis gaming även denna vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för veckans höjdpunkt - helgen. Vi har som vanligt samlat ihop de gratiserbjudanden för alla som gillar att gejma men har knaper budget (eller bara vill prova...Loading next content