Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Massor av nytt på väg till Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Nintendo bjöd på den längsta Pokémon Present-sändningen någonsin tidigare idag, och som väntat fick vi en massa nya detaljer om remake-versionerna av Diamond och Pearl. Presentationen fokuserade den här gången på de många sätt på vilka dessa remakes skiljer sig från originalen.

I presentationen fick vi veta att hemliga baser skulle göra comeback i Grand Underground. Här kan du anpassa ditt eget utrymme med statyer av Pokémon och att placera dem har faktiskt en inverkan på spelet i områden som kallas Pokémon Hideaways. Hideaways är helt nya områden där du kan möta kringvandrande Pokémon och de varelser som du kommer att stöta på här kommer att variera beroende på vilka statyer du har placerat i din Secret Base.

Dessutom avslöjades det att spelare nu kan anpassa utseendet på sina tränare genom att köpa nya kläder i butiker i Sinnoh-regionen. En annan ny anpassningsfunktion är Pokéball-klistermärken. Klistermärkena som du har fäst på din Pokéball ändrar de visuella effekter som visas när du skickar ut en varelse under strid.

Är du ännu mer förväntansfull inför Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl efter dagens presentation?

Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Relaterade texter



Loading next content