Svenska
Gamereactor
nyheter
Mechwarrior 5: Mercenaries

Mechwarrior 5: Clans nyligen utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Finns det något synonymt med MechWarrior är det klanerna. Deras högteknologiska krigsmaskiner och invasion av mänsklighetens inre världar är synonymt med licensen. Deras krigsmaskiner pryder nästan alla omslag oavsett om det är böcker, spel eller film. Det har varit en av de mest efterfrågade tidsperioderna sedan femman släpptes. Mechwarrior 5: Mercenaries tar vid tidigare och innehåller inte riktigt samma mängd ikoniska krigsmaskiner som tidigare installationer i serien. Däremot kommer det att bli ändring på det.

Mechwarrior 5: Clans är en fristående fullskalig expansion till originalet som kommer att bjuda på massvis med nya robotar att orsaka förstörelse med. Vi kommer även få ett förbättrat system för att modifiera dina krigsmaskiner, nya banor, grafik och mycket annat. Berättelsen låter oss inta perspektivet som en Smoke Jaguar (en av klanerna) kadett. Istället för att spela som en legosoldat likt femman kommer vi nu få delta i invasionen av mänsklighetens del av galaxen, som en av invasionsstyrkorna. Du kan se en teaser här, expansionen är tänkt att lanseras under 2024.

Mechwarrior 5: MercenariesMechwarrior 5: MercenariesMechwarrior 5: Mercenaries
Fotona tyder på en lovande upplevelse.

Relaterade texter

Mechwarrior 5: Clans nyligen utannonserat

Mechwarrior 5: Clans nyligen utannonserat

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Finns det något synonymt med MechWarrior är det klanerna. Deras högteknologiska krigsmaskiner och invasion av mänsklighetens inre världar är synonymt med licensen. Deras...Loading next content