Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Dreams

Media Molecule letar europeiska testare till Dreams VR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I februaru släpptes Media Molecules Dreams till Playstation 4 efter lång tid i testperiod. Det är ett spel som mer handlar om att skapa egna spel än att faktiskt spela, och nu verkar det som att virtual reality är på väg att läggas till.

VGC har nämligen uppmärksammat att Media Molecule letar efter europeiska testare för att kunna lägga till virtual reality i Dreams, och de som väljs ut kompenseras med £200. Låter det som något för dig, så anmäl intresse här. Du kommer få avlägga rapport om dina erfarenheter med spelet samt utfrågas om det.

Enligt creative director Mark Healey är just virtual reality samt multiplayer online de mest efterfrågade funktionerna till Dreams.

Dreams

Relaterade texter

DreamsScore

Dreams

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter nästan ett år i early access är Dreams äntligen här på riktigt för att låta dig förverkliga alla dina drömmar.

0
Media Molecule-grundare lämnar spelvärlden

Media Molecule-grundare lämnar spelvärlden

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En veteran i spelvärlden har efter en tids funderande i samband med corona-pandemin bestämt sig för att pröva sina vingar i något helt annat sammanhang. Det handlar om...Loading next content