Svenska
MEDLEMSRECENSION

Guitar Hero: Metallica

Testad version: Playstation 2

Metallica är asgrymma och Guitar hero är kul så Guitar hero: Metallica var ett självklart köp. Det finns många Metallica låtar, hela 31 stycken låtar.
Och det finns 21 andra låtar från andra band.
Man har försökt fått till en stil till Metallica i spelet, döskallar och sånt. Allting blir svart vitt en stund när man spelar osv. Jag tycker att dom totalt misslyckades och det finns inget annat som representerar Metallica annat än deras låtar.

Det finns många bra låtar men det är usla charts. Ibland spelar man noter som inte hör ihop med låten. Hammer-ons är cp och sånt. Jag skulle vilja ha bättre charts. Och ännu värre så är ljudet dåligt. Ibland hörs inte ens noterna man spelar. Det kanske bara är jag som har det problemet (Jag har spelet till ps2). Aja, dessa ljudproblem är jobbiga.

Grafiken är okej. Man ser att det är Metallica uppe på scen. Men en sak som stör mig är att Lars verkar ha några konstiga cp spasmer i ansiktet. Han sitter och öppnar och stänger munen och verkar helt efterbliven. Jag vet, Det ska se coolt ut, som att han får nåt utbrott i full drum action. Men det är inte så, han gör så fast inte sången har börjat. what the fuck? Det finns inget mer jag vill nämna om grafiken och det tekniska.

En liten sak som jag tycker är inte så viktig men det är dåliga uppdelningar i låtarna. När jag går in på Practice och ska träna (på ett solo tex.) så märker jag hur dålig uppdelning det är. En del som jag vill träna på hör oftast nästan alltid ihop med en längre del som är helt onödig.


Jag tycker att vissa Metallica låtar inte borde finnas med. Jag skulle klara mig fint utan låtar som Fight fire with fire och Shortast straw (samt nästan allt från Death Mangetic). Men jag saknar låtarna Ride the Lightning, And justice for all, Jump in the fire, eye of the beholder och The four horseman.

Sen finns det så jävla många laddningstider! Jag blir tokig på att det ska ladda hela tiden. För att få igång spelet behövs två laddningstider och sen en till laddningstid för att komma ifrån huvudmenyn. Sen när man har klarat en låt så blir det två laddningstider till. Helt jävla fail.

Guitar hero: Metallica var en besvikelse, jag hade hoppas på mer och inte räknat med ett så slarvigt gjort spel. Och alla trailers och cutscenes är efterblivna.

+ Bra låtlista, mycket Metallica

- Usla charts, tekniska problem, dålig presentation, många laddningstider

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10