Svenska
MEDLEMSRECENSION

Army of Two

Skrivet av: dazone   2009-07-01

Coolt multiplayer spel, ett perfekt om du har en kompis hemma hos dig...

Grafiken är bra, nästan gta4 grafik.
Ljudet är bra och passande.
Handlingen är också bra, det första riktiga uppdraget börjar med att du ska till Irak, där du inte kan se något annat än beväpnade soldater.
I Irak ska du stoppa missiler från att avfyras.
Längre in i spelet blir du tillsammans med din kompis, förråda och får en helgalen arme som dödar sig själva för att få er båda döda.
Och så ska ni försöka döda förrädaren för mänsklighetens bästa.
Det kul sak i spelet är att under uppdragen får du uppgifter, om du slutför en uppgift får du pengar, och i mellan uppdragen kan man köpa nya vapen eller uppgradera det vapnet man har.
I början får man en lektion om "AGGRO", aggro är hur fienden tänker och hur dom bedömer vem som är farligast.
Om du har ett störe eller mer uppgraderat vapen än din kompis så skuter dom på dig för att du är farligare än din kompis, och då kan din kompis smyga fram till fienden och sen skuta på dom bakifrån.
Det måste inte vara så att dom skuter på den av er med störst vapen utan dom skuter mot aggron som man får när man skuter.
Man har en aggromätare så man kan se om man har mer aggro än sin kompis, när du har aggro börjar du att lyssa rött och din kompis blir genomskilnig.
Man måste använda aggro för att överleva och klara uppgifterna.

Det finns online också men jag har inte testat det så fråga mig inte om online frågor...
Du spelar antingen med din kompis eller så spelar du ensam i ett singelplayer mode, du kör samma uppdrag ensam som du kör med en kompis, men när du kör ensam du styr två personer, du styr dig och din AL kompis. Du styr inte vart han ska gå eller så, utan du styr när han ska sitta kvar på sitt gömställe eller om han ska springa omkring och skuta som en dåre. Du styr om din kompis ska vara i defend mode eller aggressiv mode.

spelbarhet: 8
grafik: 9
ljud: 9
hållbarhet: 8

Medlemsrecensioner27
Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10