Svenska
MEDLEMSRECENSION

Rainbow Six: Vegas 2

Drömmer du om att jaga terrorister? Gillar du fps spel där man kan spela lite taktiskt? Det gör jag, och jag älskade detta spel.
I singel player laddar du bössorna med några AI kompisar som du styr över. Dom följer minsta lilla vink (oftast iaf). Ni ska på jakt efter terrorister i en mängd olika banor. Att kunna ställa upp dina mannar vid en dörr och ge fienderna en "tag" för att sedan själv smyga runt till en annan dörr. Ge ordern om "flash and clear" och storma rummet, ger en känsla att makt.
När vi kommer till multiplayerdelen blir jag extremt glad när jag ser att man inte alltid behöver skjuta varandra, som tex COD 4 där man inte har mycket chans om man inte spelar 20 timmar om dygnet, utan man kan faktiskt teama upp sig med ett gäng kompisar och gå på terrorist hunt ihop. Riktigt kul om man kör med headset och faktiskt kör lite taktiskt. Minus är dock att fienderna alltid är placerade på samma ställen på banorna.
Sen måste jag avsluta med att ge ett plus till att dom slängt med ranksystem som iaf gör mig lite mer motiverad att spela mer.
Vill du ha ett bra fps spel med schyst online del så tycker jag du ska testa Rainbow six vegas 2.

GRAFIK: 8/10 (helt okej)

ONLINE: 9/10 (kul med många olika spelvarianter)

IRRITATION: 2/10 (sällan jag vill kasta kontrollen i golvet)

HÅLLBARHET: 9/10 (minus på att fienderna alltid startar på samma ställe)

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10