Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Rock Band 2

Ja till att börja med ska jag väll se till så att alla vet vad Rockband 2 är. Ja vad kan man säga som inte redan sägs av titeln nä men det är ett musikspel där du turnerar världen runt med ditt eget rock band som du själv skapar.

Sedan tidernas begynnelse då guitar hero skapades ... nä skit samma vi skippar det och går direkt till recensionen.

Rockband 2 har inte förändrats mycket sen Rockband 1 och har exakt samma fysik förutom nya låtar , kläder , frisyrer och bättre trummor som vi alla tackar gud för. Men Harmonix har nog mest skakat av allt damm från Rockband 1 och lagt till nya låtar och skit. Jag har rockat ända sen Guitar hero I och kallas därför av vissa den bästa , den magnifika Gitarr guden både för att jag spelar riktig gitarr och plast gitarr. Men dom har lagt till flera nya bra funktioner i Rockband 2 så skit i att jag sa att det inte fanns nåt nytt för jag ljög. Dom har bland annat lagt till så att man kan göra spel-listor som är stulet från Guitar hero 4 : World tour. På tal om GH 4 så har Harmonix beslutat att lägga till No fail mode ( Beginner mode i GH4 ) . Men nu ska ni inte påstå att jag gillar GH4 mer för jag älskar RB2 och har spelat genom hela 1:an och 2:an av Rock band(en ?) .

Men som jag nu säger gillar jag att slå falska toner på en plast gitarr och maxa den plastiga bas trumman på trumsetet , Ja jag gillar faktiskt också att väcka grannarna med mitt hoppande upp och ner och skrika för full hals till Chop seuy! medans dom andra medlemmarna i mitt band bankar sönder trummorna och skaver sina tummarna på plastgitarren.

Det är därför jag ger 8/10 till Rockband 2 ett riktigt bra spel så att säga jag rekommenderar det väl och ser fram emot 3:an om det nu kommer nåt ;)

+ Många låtar , mycket (gratis) nedladdningsbart material , och förbättrade instrument
- För lite nyheter , Försenade instrument

Grafik - 8
Spelbarhet - 9
Ljud - 10
Hållbarhet - 8

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10