Svenska
MEDLEMSRECENSION

Indiana Jones and the Staff of Kings

När jag kom till andra banan på Indiana jones and the Staff of kings blev jag osäker om jag gjort rätt som köpt spelet då det kändes som det var för mycket slagsmål och jag var osäker om jag tyckte om fightingsystemet, eftersom jag inte tycker om att slåss med knytnävarna men man kan använda sig utav omgivningen när man slåss t.ex. slå en stol i huvudet på en fiende vilket är rätt kul. Indy använder också pistol ibland, vilket ger variation och jag gillade coversystemet då det var rätt svårt på hard annars var spelet rätt lätt.

Jag var också orolig att spelet inte skulle innehålla några puzzel, men det finns i alla fall några även om de är lätta. Det är också en del klättring som i Tomb Raider även om Indy inte är lika spänstig som Lara. Det stora problemet jag hade med "Tomb Raider" miljöerna var grafiken den kändes väldigt daterad, Anniversary är t.ex. snyggare på PS2 än Indy. Spelet är också extremt linjärt.
Spelet är dock kul så länge det varar om man gillar action och Lara croft. Spelet varar dock inte så länge endast ca 7 timmar på hard. Som avslutning vill jag tillägga att det är orättvist att PS2 versionen inte innehåller Fate of Atlantis eller multiplayer när Wii versionen gör det.

+ kul action och äventyrsspel

- kort, linjärt, få och lätta puzzel, dålig grafik,
ej Fate of Atlantis eller multiplayer.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10