Svenska
MEDLEMSRECENSION

Little Big Planet

Hunden människans bästa vän...
Nej ni hade fel igen det ska vara Sackboyen männsikans bästa vän !

Ja spelet har ingen direkt handling men det finns en berättelse som handlar om nån kille som stjäl alla i littlebigplanet även om det inte är bra story så är själva storyn skit kul det är varierande bakgrunder och hinder :)

Men trots allt är det ju inte storyn som får en att fastna för spelet det är ju alla möjligheter allt du kan göra och skapa . Det finns ungefär över 1 miljon banor i LittleBigPlanets krets att spela som andra spelare har gjort och publicerat . Det finns också många nedladdningsbara kostymer till sackboyen och du kan också sätta klistermärken och dekorationer på din sackboy :P . Banbyggandet är ändå det roligaste möjligheterna är oöndliga och du kan göra vad du vill . Du kan andvända de sakerna du har fått i berättelsen eller andvända sakerna du har fått på krets nivåerna eller helt enkelt bara börja från grunden och göra dina egna makapärer och vidunder .

Det här spelet är av världsklass och MediaMolecule har verkligen lyckats att göra det bästa spelet genom tiderna inget kan ju överhuvudtaget komma nära av hur bra det här spelet är !!!! :D

Det är därför jag ger spelet 10/10 och utnämner det till det bästa spelet någonsin i min synvinkel :D:D:D:D

+ allt
- inget

Grafik : 10/10
Spelbarhet : 10/10
Ljud : 10/10
Hållbarhet : 10/10

det här är ett spel man absolut kommer kunna spela så länge man vill och vilja komma tillbaka till :)

Medlemsrecensioner48
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10