Svenska
MEDLEMSRECENSION

Little Big Planet

Skrivet av: Ckrap   2009-08-23

Little Big Planet är ett mästerverk utan dess like. Ett vackert spel, med en lekfull, men ändå genomtänkt känsla ligger som en röd tråd igenom spelet.
När jag såg de första bilderna och slängde min första blick åt LBP blev jag genast förälskad. Egentligen är jag inte en sådan typ av person som faller för det söta, gästvänliga och lekfulla. Men det slog mig fort att spelet hade slagit mig med häpnad.
Utmärkt ljud, med massvis med kreativ musik i mängder av kontraster. Fantastisk grafik med underbar känsla för att mixa verklighetstrogna och foto-realistiska föremål, som äpplen, basketbollar eller stearinljus med föremål man själv skapat med hjälp av den stora variation med verktyg.
Möjligheten att utforma sin egen säck-pojke känns egentligen inte nyskapande, men är mer än välkommet, då önskemålet kring en personlig säck-pojke kommer troligen finnas.
När jag spelat igenom alla banor, hittat nästan alla dolda små finesser, varit kreativ med mina egna skapelser, så bestämde jag mig för att besöka de publicerade banorna, av andra skapare världen över.
Jag blev mäkta imponerad varje gång då jag kunde uppleva den enorma kreativitet som haglade över mig där jag sökte bland de enorma mängder publicerade banor som där fanns.
Kort och gott. LBP är ett spel som inte kommer att ta slut i första taget - inte så länge det finns kreativa hjärnor ute i världen som är villig att imponera på omvärlden.
LBP är bland de bästa spelen jag någonsin kommit över.

Medlemsrecensioner48
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10