Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Skrivet av: felixen   2009-09-02

Batman arkham asylum handlar om att man fångat joker på väg till arkham och fånga in han för alltid men batman är inte så säker, väll frame så träffar han jim gordon och vakterna eskorterar joker till sin cell. Men joker rymmer såklart tar över hela arkham släpper lös galningar som killer croc, scarecrow, posion ivy, bane, och hans `flickvänn`hilary quinn som hjälper joker. Joker går effter en lista som han ska släppa fri alla bovar i arkham. Det finns en gift som gör en super stark och han sprutar in sina random bovar i det, dom blir muskellösa och svin starka tufft läge för batman. batman har massor av pryllar som man får och men kan uppgradera, olika baratanger, armor, mm.

Jag älskar spelet allt är liksom perfekt bara det är lite kort, challange mode finns efter man klarat ut det att göra om man inte gör det tidigare förstås men när men klarat ut spelet så finns det en upplås bar sak som man får att andvända i challange mode mummms är den kan jag lova :D

stridssystemet är bra man känner sig cool när det står många fiender med party hatar på rad in till jokers fest minst 30 styckna är det när men slår ner dom känner man sig grymt stolt att vara batman och lättsamt system som man själv väljer hur man ska planerea sina strider t.ex. stealth banorna så finns det olika saker man kan göra för att överaska fienderna.

Man blir alltid överaskad av spelet det är alltid spännande och man vill hela tiden gå vidare.

rocksteady gjorde ett perfekt jobb, gör ni en uppföljare så blir ni kungar om ni inte redan är det förstås:P

Grafik: 10/10

Ljud: 8/10

Spelbarhet:10/10

Hållbarhet: 7/10

Plus: kul, spännande mäktigt, och suveränt gjort

Minus: för kort.

Ps. scarecrow bossen är helt makalös, bättre spelupplevelser är svårt att hitta.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10