Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

Halo. Ett av de största namnen inom FPS-Shooter. Jag är mer för strategi än shooter, men det här är klart ett av mina absoluta favoritspel. Halo 3 är enligt mig den bästa avslutningen trilogin kan få.

Många personer säger att Halo är överskattat.
Många personer är helt jä*la pantade.
En hel del har aldrig spelat det, eller kanske i ett par minuter, och säger "Nä, det är inte speciellt på nått sätt" och därmed suger det. Eller?

Jag kan inte förklara, på nått sätt, hur bra Halo-serien är. Den verkar inte speciell, okej, jag kan inte ens säga varför den är speciell, men när man spelat ett tag förstår man det.

Det är kul. Kul. Inget annat. Vad kan man klaga på? Vapen finns det gott om, fienderna är välarbetade och kul, de har en bra AI. Grafiken och ljudet är bra. Kontrollerna är bra. Sköld-systemet är bra. Storyn är bra. Det är bra på alla sätt jag kan tänka på.

Jag ska recensera det nu, men jag vill inte att nån som inte spelat det i mer än 5 timmar klagar på det.

Spelets vanliga "Story-mode" tar dig igenom djungel, underjodisk bas, stad, zombie-infesterad stad och mycket mer. Det är en sjukt intressant story med mycket som pågår. Jag tröttnar aldrig på spelet.

Så fort man ser en fiende så blir man glad, får en adrenalinkick och börjar döda på det sätt man finner roligast. Köra över dem med fordon, fylla dem med bly, smälta dem med plasma, spränga dem med lite sprängämnen eller bara slå in nyllet på dem? Nästan allt går.
Man får anpassa sig efter situationen och göra vad man finner är lämpligt.

Jag är trött nu, och recenserar klart så fort jag har tid, Godnatt!

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10