Svenska
MEDLEMSRECENSION

Turning Point: Fall of Liberty

Riktigt tråkigt.
Att det var ett tråkigt spel var bland det första jag tänkte när jag startade spelet, varför har jag ingen aning om. Men visst för att storyn i sig är helt okej (du är en byggarbetare, Tyskland attackerar USA osv) så blir man inte det minsta gripen av det hela.
Så jag börjar med å springa runt på byggställningen, inte vidare roligt i sig. Hoppar ner och kommer efter ett tag ner till botten av huset.
Så iaf, nu har jag inte riktigt ork å skriva en längre recension om det här spelet eftersom det var så tråkigt.
Men men, när jag kom ner fick jag order om å försvara en liten del av en gata med mina kamrater.
Och vad händer, jo jag står ensam på en lastbil med en kulspruta (lastbilen och diverse annat barrikerar vägen) och står där å skjuter på. Ser att 10-20 fiender kommer, tänker "Nu måste jag nog gömma mig lite...". Men vad händer, jag står där å skjuter på (visst, kan erkänna att jag körde på easy men SÅ lätt ska ett spel inte vara) och ser allihopa falla ner och dö. Och jag knappt ens har blivit träffad, inte kommit i närheten av "det dödsgrå"!
Så efter en lång tråkig tid då man bara undrar när man nu ska komma vidare så man kommer till nästa checkpoint så man kan avsluta spelet och kanske börja köra senare så ser jag två pansarvagnar. Då tänker man såklart, "Visst jag kör på easy, men jag kan väl inte stå pall emot TVÅ pansarvagnar?".
Men för skojs skull så står jag ändå kvar, skjuter på. Funderar på om jag kan skjuta sönder pansarvagnen, sen märker jag att pansarvagnen börjar skjuta på mig och att 10-20 soldater kommer emot mig.
Så snabbt slutar jag skjuta på pansarvagnen (vilken jag inte tror jag skadade ^^) och börjar skjuta på soldaterna, och hoppas ta död på så många som möjligt innan jag måste ta skydd för ett sekunder. Men vad händer, jo jag står där å skjuter ner nästan varenda fiende, står helt öppen på en bil och blir beskjuten av soldater och pansarvagnar! Och så lyckas jag nästan döda alla soldaterna innan jag måste ta skydd, vill trots allt inte risker å behöva göra om allt igen!
Så fortsätter det ett tag till, sen får jag order om å gå till nästa ställe. Där jag som tur är bara måste gå genom kloakerna och sätta en bomb på en pansarvagn.
Och så måste jag sen sätta dit en bomb på en annan...
Och tills slut så får jag order om att gå upp på taket å ta död på lite fallskärmshoppare. Där går min gräns.
Trött på spelet, och himla glad över att jag ska lämna in det om ett par dagar för å beställa ett annat spel så stänger jag av spelet!

Så om man nu ska sätta lite betyg.
Grafik: 7/10
Spelkänsla: 1/10
Ljud: ?/? Vart inte att man lyssnade vidare mycke på det, man satt bara å undrade när man skulle få göra något annat än å bara stå vid kulsprutan.
Sammanfattning: Bra spel grafiskt sätt, rent uruselt spelkänslomässigt sätt! Rekommenderas verkligen inte! + Att man inte kan köra splitscreen vilket gör det hela ännu värre!

Samlat betyg: 2.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10