Svenska
MEDLEMSRECENSION

Brütal Legend

Tim Shafer har gjort det igen! Han har verkligen lyckats fånga Heavy Metal loocken med alla markörerna som finns i den enorma heavy metal världen. En enorm staty som föreställer en gura finns och den är verkligen enormt grym, det finns även motordelar, avgasrör och massa annat överallt!
Grafiken är enormt bra gjord, himlen är så snygg så att man nästan bara vill lägga sig ned och stirra på den i timmar! Detaljerna på allt är enormt bra.

Ljudet, OJ alltså det är så fantastisk bra! Soundtracken är ju bara för epic! Judas Preist, Mötorhead, Iron Maiden och en massa andra stora band finns med på låtlistan.

Ok nu ska jag berätta lite om vad som händer i spelet utan att spoila.

Det startar med att man för se Eddie Riggs som är en roadie, (Huvudkaraktärn) sitta och ställa in en gura och det sen kommer några killar från bandet som Eddie är på turne med, de tar guran och går ut till scenen o börjar spela riktig heavy metal men sen efter några sec så kommer en DJ och de börjar rappa och Eddie blir helt till sig och en roadie kommer och säger att metal är död och då frågar Eddie roadien om han någongång har känt att han är född i fel tid, roadien säger som på sjuttiotalet? Eddie nej typ tidiga sjuttiotalet. sen så råkar Eddie ut för en olycka och får blod på sitt bältespänne och han transporteras tillbaka till metal tidens triumf. Kort därefter börjar spelet och man träffar på några demoner och finner en yxa och sin gitarr som plötsligt får blixtar att slå ned när man spelar på den. kort därefter så träffar man på Ophelia och sen hittar Eddie en konstig relik med texten till ett solo och han spelar solot och det dyker upp delar till en bil som han sätter ihop snabbt och han kallar bilen för (The Deuce) a.k.a Druid Plow, ett fett vrålåk som man kommer att ha som sitt transportmedel i den enorma metal världen.

Man kommer att starta ett motstånd mot demonerna och göra mänskilgheten fri.

Kort och gott spelet är enormt roligt och det märks att det är Tim Shafer mästerverk!
det tog typ 14 timmar o klara om man verkligen utforskar och gör siduppdrag.

Grafik: 10
Spelbarhet: 10
Ljud: 10
Hållbarhet: 9

Ursäkta min särskrivning, har mild dyslexi ^^

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10