Svenska
MEDLEMSRECENSION

Borderlands

Skrivet av: felixen   2009-10-26

Jag tänkte skriva den här recensionen för att det är ett bra läge tyckte jag. Min gubbe är på level 20 och jag tycker att man kan börja skriva en recension nu.


Det börjar med att man får höra en kille prata och se massa svartvita saker man fattar inget och man vill bara trycka bort skiten och börja spela. Det fins 4 olika klasser hunter bra på sniper, siren grymt snabb i sin special attack, solider har turrent och sist men absolut inte minst berseker som har sin special attack sin fist som han får och får värsta dampattacken och dödar allt han slår nästan.

Man har valt sin gubbe och är redo för strid, man hoppar av busen där står en robot (Inte wall-e) och han är den första man ser i landet pandora, han ska man följa och får olika quest i en stad han leder en till och just där börjar det absoluta mästerverket.

Gearbox har lyckats riktigt bra med allt grafiken questen spelkontrollen, det blir faktiskt inte så enformigt.

Det absolut bästa i spelet är såkalrt co-op man kan sitta och pressa min sina kompisar tills natten blir dag och dagen blir natt och man tröttnar inte, man kan spela med sin kompis och sen om man inte orkar spela mer så kan den ena lämna och den andra fortsätta det är riktigt bra.

Grafik:10/10

Ljud:9/10

Spelbarhet:10/10

Hållbarhet:10/10

Plus: CO-OP! Många vapen, Stort och långt, grym grafik. helt fantastiskt!

Minus: får ont i fingrarna och får sova för lite.

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10