LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   MEDLEMSRECENSION

   Borderlands

   Skrivet av: darthie   2009-11-05

   Ja, nu är jag ju faktiskt klart med min första genomspelning av Borderlands och det börjar bli dags för en recention, även om jag känner mig lite splittrad.
   Det är inte ofta jag fastnar så för ett spel som jag gjorde för Borderlands, och det har varit det självklara spelalterantivet ända sedan jag köpte det. Men samtidigt slits jag mellan besvikelse och viss frustration över vissa delar av spelet, som man så enkelt kunde gjort bättre.
   Jag borde också meddela att jag spelat genom de större delarna av spelet på egen hand, men även testat split-screen och co-op över nätverk och spelet växer helt klart när man upplever det tillsammans med andra.

   Spelet är en kombination av fps/rpg alternativt fps/looting, för så där jättemycket rpg vet jag inte om jag tycker det är.
   Du är på jakt efter något som kallas det vault som tydligen ska finnas på den planeten du nu befinner dig på. Tydligen är rikedom, makt och berömdhet dina motivationskällor, samt eventuellt ett begär att döda alla som kommer i din väg, men så länge du får din vilja genom är du nöjd och glad.

   Spelet är logiskt uppbygd med bra menyer samt en snygg interface där allt är lätt att hitta och inget känns malplacerat. Jag stör mig till viss del på svårighet att veta vilket vapen som är bäst, då det ibland kan bli rörigt att hålla olika stats isär, men ofta går det kolla priset på dem och utgå från det. En stor del av hypen har varit de överdrivna antalet vapen som finns i spelet, men jag är inte övertygad. När spelet var klart hade jag mer pengar än vad det fanns grejer att köpa och under många timmar i spelet droppade det förvånadsvärt tråkig och ointressant loot. Jag tycker även att bossarna borde släppt bättre grejer samt att vissa uppdrag borde varit bättre belönade. Jag vill känna mig oövervinnelig när jag är klar med spelet, men den känslan infinner sig inte. Det kan ha att göra med att spelet tillåter dig att spela om hela spelet igen, med samma gubbe på nuvarande level, men mot högre levlade motstånader. Det kanske är då jag kommer få se roliga saker droppa.

   Det finns oändligt mycket att säga om Borderlands. Det är ett fantastiskt spel, men med många brister. Trots bristerna älskar jag spelet och har tillbringat alldels för många timmar med det. Nu tror jag det är dags att spela genom resa nr2 med en kompis, så får vi se hur min kära Brick överlever detta

   Medlemsrecensioner15
   Samlat betyg: 8.3/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10