Svenska
MEDLEMSRECENSION

Need for Speed: Undercover

Most Wanted är tillbaka! Tillbaka är de ardrenalinpumpande biljakterna och vråltrimmade bilarna! Polisstyrkan är dubbelt så aggresiv och jag ska besegra dem alla! Inte riktigt nej...

Du rekryteras av en polis, som enligt henne själv leder en operation mot ett gäng galna streetracingförare. Ditt jobb blir att, under täckmantel infiltrera detta gäng och skicka all nödvändig information till polisen, utan att bli avslöjad.

Kan låta som en ganska bra inledning på en actionrulle, men i spelform och i detta spel - nej. Som sagt så kastas du ut direkt i en liten Nissan 240SX, på uppdrag av Tri-City Police Department. Det börjar ganska bra, bilen är usel och så är min amotståndare så det blir en lätt match att håva in tillräckligt mycket pengar för att uppgradera kärra, slippa köra omkring i en "polisbil".

Valet föll på en Camaro SS men det var extremt slö så 240SX fick användas ett tag till, tills det var dags för Dodge Charger att ta över rollen som arbetsbil. Hittlis att dömma så är priserna på delarna och trimmningspaketen kraftigt rebbaterade i förhållande till Most Wanted vilket kan dras till fördel.

Bilfysiken i Undercover känns hackig och ofärdig, som om vägen då då bestod av sirap och minsta lilla touck på spaken fick bilen att svänga ytterst lite oavsett tuninginställnig för däcken. Så fysiken är en ganska sorlig historia, ochgrafiken hamnar inte långt efter. EA har överdrivit himmelfärgen till nästan neonblå, vilket om man tittar på verklighetens lämnar ett intryck av att EAs grafiker var höga när dem färgsatte himmelen. Men vid vissa ögonblick kan denna överdrivna himmel passa bra tillsammans med vägen och om när man kör över broar kan det bli ganska snyggt.

Överlag så är detta spel repetitivt, stelt och pissig överdriven grafik men stort urval av nya bilar, bra tuning och halvbra skademodelering kompenserar, men det räcker inte. Tyvärr EA - IG. Gör dig själv en tjänst och hoppa över detta, för det är i långa loppet platt fall, oavsett hur mycket det lockar (om det nu gör det överhuvudtaget?)

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 6.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10