Svenska
MEDLEMSRECENSION

Scribblenauts

Skrivet av: Jannica   2009-11-15

Jag hörde om det här spelet på nyhetsmorgon och tyckte att det verkade riktigt coolt. Med höga förväntningar sprang jag till affären några dagar efteråt och köpte det.

Det var ett långt "intro" på spelet med massa anvisningar om hur man kunde göra, vilket störde mig för jag ville börja på en gång. Till slut kom jag igenom så-här-spelar-du - delen och jag spelade och spelade och spelade...

Efter bara en halvtimme var jag frustrerad över någon bana jag fastnat på, irriterad på kontrollen som inte gjorde som jag ville och led på den enformiga musiken.

Jag lade spelet på hyllan veckan därpå, det här var inte alls nåt spel för mig fastän jag är "klurigt lagt" och gärna löser problem.

Vad var bra med spelet då? Så här på rak arm kan jag faktiskt inte svara på det, minns bara frustrationen och ilskan. Dock tycker jag att det är bra gjort på det sättet att nästan allt man skriver faktiskt dyker upp, det roas man väldigt lätt av att bara trolla fram saker ur tomma luften. Tyvärr gör de inte som man tänkt sig och det finns begränsningar för hur många saker som får befinna sig på spelplanen på en och samma gång.

Bra idé men det funkade helt enkelt inte. Inte för mig.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10