Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Modern Warfare 2

OBS! Recension lär innehålla spoilers. Dessa spoilers avslöjar en väldigt liten del av storyn dock! Men jag varnar er! OBS!

Hollywood Action blandat med James Bond, Infinity Ward är fan grymma!

Jag är en av dom som upplevde det första Call of Duty vid tiden när det släpptes. Jag var liten och det var hösten 2003 om jag minns rätt. Jag var bara 7 år. Det var min polares farsa som hade inhandlat det. Han älskade andra världskriget. Det ända jag visste om spelet var att man såg en hand och ett vapen och att titeln ( Enligt polaren) betydde "Plikten Kallade".

Det var först när jag hörde talas om Call of Duty 4: Modern Warfare av en annan polare jag blev intresserad av Call of Duty serien. Jag blev fast, både i Singelplayern och Multiplayern. Idag betyder Call of Duty serien mycket mer för mig.


Jag älskade verkligen Call of Duty 4. Både Singelplayer och Mulitplayer. Jag tyckte berättandet var grymt för att vara ett "Krigs FPS" som inte är andra världskrigs stuk på. Dock var Singelplayern lite för kort vilket jag hoppades på inte skulle hända igen i Modern Warfare 2. Det blev så ändå. Infinity Ward gjorde samma misstag vilket som är extremt dumt. Istället känns det som dom öste tid på Multiplayern som ändå inte blev bättre än föregångarens. Det är synd för jag såg fram i mot singelplayern mer än jag gjorde för multiplayern. Den singeplayer som finns är ända fantastiskt gjord. Som jag nämnde i förorden har har både spelandet och berättandet en väldigt filmisk och storslagen känsla. Hans Zimmers musik bidrag med musik förstärkte denna del otroligt mycket.

Det utspelar sig fem år efter det första Modern Warfare . Imran Zakhaevs död har skakat hela omvärlden lika mycket som det gjorde med Ryssland. En annan Ultranationalist och möjlig kompanjon till Zakhaev, Den ryska stereotypen Vladimir Makarov har fått stort inflytande i Ryssland och gör allt för att makt i stormakten!
<bild>


Kriget når hela världen och inte minst sagt USA som mer eller mindre blir sönderbombat! Att spela som amerikansk soldat i Modern Warfare 2 är absolut inte lika underhållande som i ettan men det är absolut en ensak från min sida!

Kapitlet No Russian har blivit uppmärksammat då man skjuter ihjäl hundratals civila oskyldiga männsikor på en flygplats för att få Makrovs tillit under ett undercover uppdrag. Själv så kände jag inte alls något när jag spelade det då jag tycker det är överdrivet.


Som jag nämnde tidigare har Infinity Ward lagt på en massa onödiga prylar på multiplayern som enligt mig bara gör allting klumpigare! Jag har inget mer att säga om multiplayern frånsett att det är otroligt bra banor.

Grafiken är otrolig! Ni får säga vad ni vill ljuset faller bättre än i Crysis. Detaljer är fantastiska och designen är superläcker. Skybox "texturerna" är också lika bra som i Crysis. Vi har kommit till den punkten i tiden där andra spel också kan slå Crysis när det gäller grafik. När det gäller dom andra bitarna finns det spel som redan har gjort det!

Grafik:10/10
Ljud: 10/10
Spelkänsla:9/10
Hållbarhet:8/10

Medlemsrecensioner60
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10